2777
2789
عنوان

کار وحشتناکی ک اکسم باهام کرد💔

1108 بازدید | 72 پست

اول بگم و رابطمون قرار بود اول کار لانگ باشه تا درس و امتحانای هردومون اوکی شه‌.من واقعا دوسش داشتم؛؛؛تو شرایط سخت زندگیم بااینکه درس و کنکور و...داشتم و ب آدمایی ک حاضر بودن برام بمیرن محل نمیدادم اصن در قید و بند رابطه نبودم اما این یکی بدلم نشست؛در طول روز فقط منتظر بودم شب بشه تا باهاش حرف بزنم؛همه کارای قبل خواب مث مسواک و..رو انجام میدادم تا سر ساعتی ک اون انلاین میشه راحت بتونم باش حرف بزنم.شخصیتش سرد و خشک بود و میگفت از بچگی همین بودم و حتی تو خونه هم زیاد با کسی حرف نمیزنم.بهش محبت میکردم؛من ۱۰ تا قربون صدقه میرفتم میگفتم دورت بگردم یا فدات بشم و اون یبار سالی ماهی ابراز میکرد؛باید چندین بار میگفتی  تا ی عکس میفرستاد در جواب ابراز علاقم نهایتا میگفت منم همینطور یا دوتا اموجی قلب.من برای صحبت کردن باهاش حتی تو جاده انلاین میشدم اما اون دو سه روز انلاین نشد؛باوجود اینکه میدونست من انلاین میشم و بهش پیام دادم...

ب اینجا رسید ک انلاین بود ولی پیام نمیداد؛سرد شده بود.نزدیک یه هفته تو سکوت بود.

آخرش ب اینجا رسید ک اولین روز سال نو امسال برای من تبدیل به زهر شد انلاین بود اما حتی بهم تبریک سال نو هم نگفت تا خودم براش پیام تبریک تایپ کردم بعدشم بحثو بازکردم ک با طرف جدیدت خوش میگذره گفت با کسی نیستم و بخاطر کسی انلاین نمیشم؛؛من درس دارم باشگاه دارم کار دارم دانشگاه دارم شرایطم جوری نیست ک تو رابطه بمونم؛شخصیت خشک و سردمم خودت شناختی ک چقدر نابلدم و مطمئن باش پای هیچکس درمیون نیست مگ از رابطه چی میخوام ک تو نداری..من نمیتونم اونقدری ک لیاقتته برات وقت بزارم ترجیح میدم کات کنیم بالاخره یروزی این اتفاق میوفتاد باید بپذیریمش.

فهمید چقدر حالم خرابه؛فهمید چقدر داغونم  صدای داغون و گریه الودمو شنید؛بهش گفتم ادم اگ کسیو واقعا بخوادباهر دغدغه و مشغله ای براش وقت میزاره و حفظش میکنه گفت من شرایطشو ندارم.

تا دوروز چشام از گریه باز نمیشد؛تا دوروز خون ریزی عصبی عروق بینی داشتم...شبش از غصه قلب درد گرفته بودم و سمت چپ بدنم و دستم درد میکرد.بهش گفتم؛گفت چاره ای نیست منم حالم بده باید تحمل کنیم:)

و رفت و محو شد ساعت انلاینیش رو هم هاید کرد...

از دیشب دارم چتای قدیمی مونو میخونم و ویس و گریه مو گوش میدم؛خواستم با یه قلب داغون و شکسته بگم حتی اگ واسه ی پسر می میرین هیچوقت بهش نشون ندید ک دوسش دارید.اگ اون ۱۰ بار ابراز میکنه شما ی بار ابراز کنید..پسرا لیاقت عشق مارو ندارن...

اما فقط از خدا میخوام ک کارماشو پس بده و بفهمه ک دیگ هیچوقت هیچکس مثل من دوسش نخواهد داشت.

بنظرتون متوجه میشه؟؟؟

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

حالا به فرض که پای کسی دیگه هم در میون نباشه. واقعا میخواستی با این ربات خشک و سرد ازدواج کنی؟

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

یه روز خداروشکر میکنی که هر رابطه درپیتی جدی نشد برات این عتیقه چی بود مثلا خودتو داغون کردی بعدشم اصلا رابطه لانگ رو قبول ندارم

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومدم بهت بگم اینقدر دلقک نباش دختر 

دیدم خودمم قبلا ازین دلقک بازی ها کردم و درکت میکنم فرقش این بود اون شدیداً منو بمبارون محبت میکرد اما تو عمل غاز میچروند

ساده نباش دختررر نباشششش 

🧡 

یه زمانی مثل تو بودم🫠 درک میکنم اما الان به اون روز میخندم تازه برای من دوست دخترش هم پیامم داد🫠🤣

برای تغییر دادن زندگیت فقط به کمک یه نفر نیاز داری :   خودت🌻✨

خودتم داری میگی سرد و خشک بوده و گفته بوده کمپلت یوبسه به همه چی.. انگار که از سیمان انتظار میوه انار داشته باشی 😑😑😒😒پس کارما و جواب خدارو بیخیال 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

این همه ابراز علاقه و توجه از طرف شما زیاد بوده.منم یه زمانی تقریبا مثل شما بودم و رابطه به جدایی ختم شد.الان میفهمم که اشتباهم تو رابطه این بود که زیادی دم دستی بود.برای اینکه طرف جذب بشه لازمه که گاهی نباشی، گاهی تو براش وقت نداشته باشی...

خوندم همشو ....

پاک کن اون چت لعنتیو 

شمارشد پاک کن 

چکش نکن 

اون رفته و نمیاد اینو روزی ۳ بار تکرار کن 

واسه ی رابطه مجازی این شدی وای ب حال حضوری 

از من ب شما نصیحت با کسی تو رابطه نرو من و شما ضعیفیم ب درد رابطه نمیخوریم صبر کن یکی عاشقت بشه تو عاشق نشو 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
حالا به فرض که پای کسی دیگه هم در میون نباشه. واقعا میخواستی با این ربات خشک و سرد ازدواج کنی؟

دوسش داشتم کور و کر بودم در مقابل عیب هاش

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

موافقم با حرفات ،

به نظرم خدا که خودش بنده هاش رو آفریده خیلی خوب زن های پر از احساس و مردها رو می‌شناخته که اینجور روابط رو ممنوع کرده و فقط گفته ازدواج...

تو ازدواج هم قرار نیست مرد هر روز قربون صدقه آدم بره ولی همین که از آشپزی و خانه داری خانمش تو مهمانی ها تعریف کنه، وقتی چیزی لازم داری بگه بیا بریم برات بخرم... یعنی دوستت داره...

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

خیلی ساده بودی و خوشحالم سر عقل اومدی بنظرم اونم گوه میخورد از اول همین بودم 

منم رلم خیلی دوسم داشت  اصراز میکرد برا دیدنم اما اواخر ک وابسته شده بودم من اصرار میکردم برا دیدنش بعد یجوریم تو قیافه و بالا بود ک نگو منم منم زیاد میکرد البته من کات کردم چند بار اومد سمتم ریحکتش کردم ارامش دارم تو تنهایی 

درس بزرگ رابطه با پسر :هیچوقت نفهمه دوسش داری و ازاد رها باش سبک مث پر  جوری ک راحت بزاری بری و اولویت اخر زندگیت بزارش  پرتوقع پرخرجم باش تا همیشه عاشقت باشه ! و نوکریتو کنه و پایبند  باشه 

چیزی ک تو روابط اطرافم دیدم دخترایی برنده بودن ک بود نبود پسره براشون فرق نداشت!