2777
2789

من با ی پسره ی مدت کوتاهی دوست بودم تقریبا یک ماه و خیلی سریع گفتش ک به مامانت بگو ، بعد خودش رفت با مامانم حرف زد و جدیدا هم ب مامانش گفته قضیه رو و فعلا قرار شد اینطوری باشه ک ما خودمون دو تا اول همدیگه رو بهتر بشناسیم بعد جدی شه قضیه

من تاحالا با خواستگار حرف نزدم چیا ازش بپرسم ک بیشتر بشناسمش اخه شناختم تا الان سطحی بوده 🫠یا مثلا توی چ موقعیتایی بذارمش تا خودشو نشون بده

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡

قرار بزار حتی ببین طرف نحوه غذا خوردنش چطور تو حساب کردن تو اگر هدیه یی مناسبتی چیزی میده نحوه چت ک ...

مرسی عزیزم🥲بازم اگر چیزی ب ذهنت اومد بگو بهم مرسی

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم🥲بازم اگر چیزی ب ذهنت اومد بگو بهم مرسی

چشم حتما اینا رو بر اساس  زندگی خودم گفتم دوست پسرم که مثلا تو ای مدت دیگه اخلاقش در حدی شناختم که میدونم تو حرف هاش ناراحت  غمگین و .. البته من ۱ سال ونیم باهاش در ارتیاطم

چشم حتما اینا رو بر اساس زندگی خودم گفتم دوست پسرم که مثلا تو ای مدت دیگه اخلاقش در حدی شناختم که م ...

شما اولین دعوای جدیتون بعد از چند ماه از شروع رابطه بود؟ 🥲

شما اولین دعوای جدیتون بعد از چند ماه از شروع رابطه بود؟ 🥲

ببین شاید باورت نشه اصلا تا حالا دعوا نکردیم چون زیاد کنار میایم با هم تا  ی چیزی میشخ سریع معذرت خواهی میکنیم اگرم مثلا اون ببینه من ناراحت شدم از حرفی یا من ببین اون شد حتی شده بعد دو سه روز عذر خواهی میکنیم اونم در حد بحث نه دعوا فقط یبار گفتم خیلی دعوا بدی کردم ۲ ماه قهر کردیم که مقصرم خودم بودن شک کرده بودم به ی چیزی بهش الکی گیر دادم که بهش پیام دادم عذر خواهی کردم که اونم گفت نه فدا سرت ناراحت نیستم اینا بیا بریم بیرون ببینمت

ببین شاید باورت نشه اصلا تا حالا دعوا نکردیم چون زیاد کنار میایم با هم تا ی چیزی میشخ سریع معذرت خو ...

پایدار باشید عزیزم 🫠❤