2777
2789

با آوردن دومی مشکلاتتون کم شد استرس کم شد دیگه نگفتید بچم تنهاست همسرتون چقدر همراهتون بود فاصله ی سنی زیاد بین بچه ها اذیتتون نکرد هر چی میدونید بهم بگید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه انتظاراتی از یه نوزاد دارید 😐🙄 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

به شدت راضی ام مخصوصا که از هر دو جنسیت دارم 

همسرم کمکش در حذ اینه که ده روز یه بار مثلا کوچیکه رو نگه داره من برم بیرون یه نفس بکشم اونم بزرگه باز با منه 

حز این همه چیز امور خونه و بچه ها با خودمه تو غربت هستم کسی ندارم چه طرف همسر چه خودم و خب خیلی خیلی سخته از این لخاظ واقعا ولی 

اگه کسی پیشته راحت تره خیلی 

فاصله شون سه ساله

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

😂همون میشه سلاح اصلی خونه

یاد تبلیغ افتادم.... آیا از بی خوابی رنج می برید ؟

از کم پشتی مو ؟

بچه دوم بیاورید 🤣🤣

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

فقط بچه اولی از تنهایی در اومد وگرنه مشکلات و استرس وخستگی های من دوبرابر شد

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
به شدت راضی ام مخصوصا که از هر دو جنسیت دارم همسرم کمکش در حذ اینه که ده روز یه بار مثلا کوچیکه رو ن ...

بچه ها شیرخشکین؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد