2777
2789
عنوان

سلام دوستان یکی بهم

138 بازدید | 19 پست

یکی بهم پیام داده اسممو نوشته و گفته ک آبروتو میبرم. پیامک داده

از کجا میتونم اطلاعات شمارشو پیدا کنم؟چیکار کنم؟

کسی عضو برنامه serchtel هس؟

کلکشونه

اینطوری میکشوننت تو تله

پاکش کن

محل نذار

فراموش کن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا کاری نکردی فراموش کن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
با زنگ زدن ب پلی فتا میشه کاری کرد؟ یا حتما باید پاشم برم اونجا

باید حضوری بری

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

آخه اسممو میدونه کاملچن بارم زنگ زد قطع کردخانوم بود

بلاکش کن

حرف منو گوش بده

به هیچ کسی هم نگو

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

نمیدونم چرا میترسمقلبم تند تند میزنهینی کیه طرف

نترس هرکسی هست اون باید بترسه 

یه بار گوشی من جا مونده بود تاکسی از این آژانس ها که دفتر ثابت دارن، بعد هی به گوشیم زنگ میزدم یارو جواب نمیداد بلاخره زنگ زدم دفترشون گفتم گوشیم جا مونده گفتن راننده نیست رفته خونه اشون

منم به داییم گفتم با شماره خودش زنگ زد دفتر آژانس شماره یارو رو گرفت تهدیدش کرد گفت تا یک ساعت گوشی رو نیاری میام دم درتون بعد یارو ترسید آورد داد(داییم پلیس بود بازنشست شده)

عوضی کل عکسهای منو با خودش ادیت کرده بود گذاشته بود کنار هم 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

باشه عزیزمپس نترسم؟ چون تابحال اینجوری نشده بود اصلاذهنم درگیر شده اصنشماام همچین تجربه ای داشتین؟

فراموش کن و ذهنتو ازاد کن

برای هیچ کسی هم تعریف نکن

بعدا تاپیک نزنی بدبخت شدما

وای پناه بر خداعجب عوضیایی پیدا میشننن😑😑کثافتا

آره خیلی آشغالن