2777
2789
عنوان

خاطره عوض شدن برادرم در بیمارستان!

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 21 پست
البته من هم از فیلمبرداری و عکس و این برنامه ها خوشم نمی آمد!

خيلي ها دوست ندارن همسر منم همش ميگه اينكارها يعني چي!!!😂😂😂

منم گفتم بخاطر اينكه بچه عوض نشه ،اينطوري راضيش كردم😁

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
خيلي ها دوست ندارن همسر منم همش ميگه اينكارها يعني چي!!!😂😂😂 منم گفتم بخاطر اينكه بچه عوض نشه ،اي ...

تازه من چشمم هم ضغیفه خیلی . از نه سالگی عینک می زنم! به پرستاره گفتم بیارش جلو ببینم صورتشو به ذهنم بسپرم!اخه از کمر به پایین بی حسی کرده بودند! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خيلي ها دوست ندارن همسر منم همش ميگه اينكارها يعني چي!!!😂😂😂 منم گفتم بخاطر اينكه بچه عوض نشه ،اي ...

انشاالله به سلامتی و دلخوش به دنیا بیاد و قدمش مبارک باشه براتون. دختره یا پسر؟

انشاالله به سلامتی و دلخوش به دنیا بیاد و قدمش مبارک باشه براتون. دختره یا پسر؟

پسره عزيزم

خدا اين بچه رو بعد از سالها انتظار بهم داده برام خيلي دعا كن

اين روزاي آخر ادم همش استرس داره ان شاء الله سالم باشه و صالح

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
پسره عزيزم خدا اين بچه رو بعد از سالها انتظار بهم داده برام خيلي دعا كن اين روزاي آخر ادم همش استر ...

انشاالله به دلت بد راه نده اصلا. من که اینقدر به دکترم اعتماد داشتم و تعریف بیمارستانو شنیده بودم اصلا بهش فکر نمی کردم. واالله همسرم خیلی بیشتر از من استرس داشت! انگار اون می خواهد بزاد!