2777
2789

پسر من بیش فعاله نمیدونم چی شد یهو موز کامل پوست گرفت بدون خورد کردم مثل خیار خورد

خدا شاهده میخورم براشون خوردن

چون نزدیک ما مهاجر زیاده همش تیکه میندازن

کن اون موقع چون از رفتار پسرم تعجب کرده بودم وناراحت بودم اصلا حواسم نبود جوابشو بدم

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی بیان اینجا میخوام بحث بندازم بگم ببخشید  که ارثیه ما دست شماس وشما حالشو میبرن وتو شهر زندگی می‌کنید ومدرن هستین ما اینجا شبیه...

عزیزم من دقیقا دیشب یه خانم دکتر  جراح مهمونمون بود بعد برای من جالب بود دقیقا موز بدون خورد کردن سالم پوست گرفت گرفت دستش خورد بدون هیچ استفاده ای از چاقو چنگال و واقعا زشت نیستش خیلی طبیعی هستش اصلا ایرادی نداره ربطی نداره به چیزی    برادر شوهرت ادا داره این آدمای ادایی خیلی خر تشریف دارن 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
در هر صورت سعی کنید خونتون عوض کنید محیط و محله تاثیر زیادی روی آینده فرزندتان داره

من دارم کار میکنم فعلا موقعیتش نیس بعد من اصلا نمی‌ذارم بچه ها برن با هر کسی معاشرت کمن

عزیزم من دقیقا دیشب یه خانم دکتر جراح مهمونمون بود بعد برای من جالب بود دقیقا موز بدون خورد کردن سا ...

نمیدونم واقعا چی بگم