2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چون اونا بین ایرانی ها زندگی میکنن موز رو رنده میکنن میخورن؟

بچه حوصله خورد کردن داره مگه 

منم اگه مهمونی نباشه اینطور میکنم با اینکه بهترین منطقه شهرمونم و افغانی نیست پیشمون جز یدونه کارگر بابام یعنی من از کارگر بابام یاد گرفتم؟😐😂

همسرتون فوت شده؟ ارث شوهرت دست اوناست یا من اشتباه متوجه شدم

نه هستش پدر شوهرم چندین سال فوت شده ملک دست اوناس

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
حالا چون اونا بین ایرانی ها زندگی میکنن موز رو رنده میکنن میخورن؟بچه حوصله خورد کردن داره مگه منم اگ ...

اصلا من میگم اشتباه بچس دیگه خودشون میدونم بیس فعالم هست

این دفعه گفت بگو من خوشم نمیاد بچه مو عقده ای و تازه به دوران رسیده بار بیارم 

بچه باید موزو همینطوری بخوره اگه جور دیگه بخوره حتما یه مشکلی هست

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

منم خیلی بیشتر از این کارا تو بچگیم به عنوان یه بیش فعال کردم  من کله ی نوزاد مردم رو کردم تو تشت آب دیگه بدون چقدر اوضاعم خراب بوده ولی الان اتفاقا از تموم بچه های فامیل هم نمیخوام تعریف کنم ولی همه میگن از نظر اخلاق و درس و شعور و همه چی سر ترم  کلا خیلی ها بچه هستن بیش فعالن ولی واقعا بزرگ میشن تغییر میکنن لطفا این کلمه بیش فعال ننداز دنبال بچه  بگو ماشالله بازیگوشه  بگو بچه اس شیطنت داره 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

چون قبول کردی بچه بیش فعال هستش اونا به خودشون اجازه دادن همچین رفتاری باهاش کنن 

ببرش مشاوره یا هرجایی اوکی بشه گلم 

این دفعه گفت بگو من خوشم نمیاد بچه مو عقده ای و تازه به دوران رسیده بار بیارم بچه باید موزو همینطوری ...

واقعا تازه به دوران رسیده رو خوب گفتی