2777
2789
چون قبول کردی بچه بیش فعال هستش اونا به خودشون اجازه دادن همچین رفتاری باهاش کنن ببرش مشاوره یا هرجا ...

تحت نظره داروهاش دیگه قطع کردم

خیلی خوبه از لحاظ هوش وذکاوت ولی گاهی کاراش عجیب

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
منم خیلی بیشتر از این کارا تو بچگیم به عنوان یه بیش فعال کردم من کله ی نوزاد مردم رو کردم تو تشت آب ...

بله پسرخاله ای من بجایی اینکه از سرسره پایین بیاد برعکس بالا می‌رفت 

الان ماشالله پارسال دندون پزشکی قبول شد هم باادب و ساکت 

حالا اونایی که ساکت بودن خیلی پایین تر از اینن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله پسرخاله ای من بجایی اینکه از سرسره پایین بیاد برعکس بالا می‌رفت الان ماشالله پارسال دندون پزشکی ...

بله واقعا من دیدم که بیش فعال ها واقعا قدرت موفق شدنشون بیشتره استعداد بیشتری دارن فقط باید روش کار بشه بهشون ایمان داشته باشن خانواده و اون انرژی رو صرف کار درست بکنن 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
غللللط میکنن ببینم کی جرات میکنه حرف بزنه اینقدر شاکی ام ازشون که حد نداره ایران داره منفجر میشه طلب ...

مث قارچ دارن رشد میکنن تا دهن باز میکنیم چیزی بگیم بعضی از ایرانیا شروع میکنن ب طرفداری ک شما نژاد پرستید و ......ی سر به یزد و اصفهان و....بزنن میفهن اوضاع از چ قراره 

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁

چون خودش افغانه و به خودش اجازه داد تهدید کنه!!

دقیقا چه بخوان چه نخوان جایی تو این کشور ندارن 

دوستان افغان هم برامون عزیز و باارزشن اما تا وقتی توی کشور خودشونن زندگی میکنن 

غللللط میکنن ببینم کی جرات میکنه حرف بزنه اینقدر شاکی ام ازشون که حد نداره ایران داره منفجر میشه طلب ...

مشهدیا اصفهان و‌..  دیگه مثل قبل نیستند یجوری مثل ماکت  افغانستان شدن امنیت چندانی برای هموطنامون نمونده 

مث قارچ دارن رشد میکنن تا دهن باز میکنیم چیزی بگیم بعضی از ایرانیا شروع میکنن ب طرفداری ک شما نژاد پ ...

اون ایرانی ام که طرفداری الکی میکنه غلط زیادی می‌کنه 

پدرمونو درآوردن اینا ادا انسانیت در میارن

من خودمم حالیمه اون افغانی که طلبکار نیست و حدشو میدونه جمع نبندم