2777
2789
عنوان

داغونم لهِ لهم...

253 بازدید | 33 پست

دوست ندارم اول صبحي انرژي منفي بدم بخدا،فقط خيلي خسته م خيلي خسته،پسرم ٧ ماهشه مريض شده ٣-٤ شبه اصلااااا خواب ندارم،دخترم هم بخاطر آلودگي هوا مدرسه نميره،نميتوتم روزا هم بخوابم،خيلي داغونم...خانوم ها شما صبح ها چيكار ميكنيد كه سرحال بشيد؟

زندگي گر هزار باره بود بار ديگر تو بار ديگر تو❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبا از همسرت کمک بگیر عزیزم.طهرا هم بچه هاتو بزار کنارت یکم بخوابین باهم

ديشب شوهرم ٢ بار پاشد بار سوم گفت منو ديگه صدا نكن😐كلا اگه ظهرا بخوابن خوبه از وقتي مريض شده اصلا خواب نداره😔

منم شوهرم دوروزه مریض بوده خونه بوده امروز رفته سر کار حالا خوم احساس میکن مریضم دخترمم قبل از باباش مریضیش خوب شده بود دوباره از بابا وا گرفته. با اینکه اسفندم دود کردم تو خونه 

هوففف این ویروس امسال تموم نمیشه لامصب

تو روز هر وقت پسرت خوابید سریع بخواب امروز رو غذای ساده درست کن هیچ چیز مثل استراحت حال آدمو جا نمیا ...

نميخوابه كه الان از ساعت ٨:٣٠ دارم ميخوابونمش،خوابشم مياد ها اما نميخوابه😔

ديشب شوهرم ٢ بار پاشد بار سوم گفت منو ديگه صدا نكن😐كلا اگه ظهرا بخوابن خوبه از وقتي مريض شده اصلا خ ...

از دست مردا.شوهر منم کمک نمیکرد😅خوب میشه ایشالا پسرت زود عزیزم.تحمل کن یکم.دخترت چندسالشه.نمیتونه کمک کنه؟