2777
2789

من امروز با همسرم اولین قدم برای بچه دار شدن رو برداشتیم بعد از ۲ تا سقط رفتیم ابن سینا یه سری کارای جزییرو انجام دادیم ولی ازمایشهارو نه اخه خیلی گرون بودن.ازمایش هورمونی نفری ۳۵۰.با یه چکاب کامل برای من که ۸۰۰ میشد بیممون رو هم قبول نکردن.تازه برای ماه بعد هم برام‌عکس رنگی وکلی ازمایش نوشته که فکر کنم اونا هم کمتر از به تومن نیست.بنظرتون کجا برم که دفترچمو قبول کنن.وکمتر برام بیافته.

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الکی هزینه نکن.اون تشخیصش و آزمایشاش درسته.ابن سینا و رویان خیلی گرررررونن..بی انصافن.من عکس رنگی رفتم بیرون ۶۰تومن شد.آزمایشامم ارزون..میفرسته آزمایشگاه انتقال خون.کنار برج میلاد

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

[QUOTE=52387913]الکی هزینه نکن.اون تشخیصش و آزمایشاش درسته.ابن سینا و رویان خیلی گرررررونن..بی انصافن.من عکس رنگی رف ...[/QUOTE

شما نتیجه گرفتی عزیزم .ازمایشگاهه کنار برج میلاد جواباش دقیقه .چون اینا خیلی تاکیید داشتن که حتما اینجا انجام بده اینجا دقیق نشون میده واز این حرفا 

من باردار نمیشم تنبلی تخمدان دارم.۴بار سقط کردم.فعلا ۲ساله باردار نشدم..ولی حداقل ۵۰۰نفرو میشناسم سقط داشتن پیش رزاقی نتیجه گرفتن.چون رزاقی خودش دکتر ابن سینا بوده جدا شده ازشون.مستقیم برو پیشش.چون کلینیکا مدلشون اینه خیلی هزینه میگیرن.مثلا میری صارم فقط ۳میلیون پول آز ژنتیک میگیرن.در صورتی که لزومی نداره..آزمایشگاه انتقال خون خیلی معتبره.همه ازمایشهام داره

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
الکی هزینه نکن.اون تشخیصش و آزمایشاش درسته.ابن سینا و رویان خیلی گرررررونن..بی انصافن.من عکس رنگی رف ...

سلام ببخشید یک سوال شما کجا رفتید عکس رنگی انجام دادید میشه ادرسشو بگید.و اینکه خوب انجام داد از نظر دقت و ودرستی کار؟

خدا «رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ وَلِیّاً رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوَارِثِینَ»خدایا خودت دادی خودتم مواظبشون  باش(یازهرا.س.)(یازینب.س.)👶
من باردار نمیشم تنبلی تخمدان دارم.۴بار سقط کردم.فعلا ۲ساله باردار نشدم..ولی حداقل ۵۰۰نفرو میشناسم سق ...

عزیزم نازی انشالا خودتم بزودی باردار میشی .یه بارداریه راحت و نتیجه ی عالی😙😙😙

سلام ببخشید یک سوال شما کجا رفتید عکس رنگی انجام دادید میشه ادرسشو بگید.و اینکه خوب انجام داد از نظر ...

من رفتم عکس رنگی کاخ.خیلی خوب بود.من واقعا راضی بودم

عزیزم نازی انشالا خودتم بزودی باردار میشی .یه بارداریه راحت و نتیجه ی عالی😙😙😙

فدات عزیزم.همینطور شما😙😙

سلام بچه ها خسته نباشین من دنبال یه دکتر خوب هستم وه دلسوز باش من چهار بار سقط داشتم حتی ابن سینا هم رفتم تحت تظر اونجا هم بودم به درد نمی خوره یه عده پاک روش رو معرفی کردن شما دکتر بهتره سراغ ندارین خیلی می ترسم دیگه نمی تونم به هیچ دکتری اعتماد کنم

سلام بچه ها خسته نباشین من دنبال یه دکتر خوب هستم وه دلسوز باش من چهار بار سقط داشتم حتی ابن سینا هم ...

سلام عزیزم خوبی .واقعا ابن سینا خوب نبود.من تازه رفتم دنبال درمان و اولین جا اینجا رفتم .دو جلسس میرم .کلی عکسو ازمایش نوشتن که دارم انجام میدم.دیروزم عکس رنگی داشتم.یعنی خوب نیستن .به درد نمیخورن.به شما چی گفتن .اصلا تونستن تشخیص بدن‌

سلام عزیزم به نظرم من اصلا به درد نمی خوره اصلا متعهد نیستن حالا خودت چند بار بری متوجه میشی چند سال ...

وای نگو جدی .من کلی امیدوار بودم.۳۲ سالمه.دو تا حاملگی پوچ داشتم .پدرمم در اومد تا دفع شدن