2777
2789
عنوان

مرکز نابروری و سقط مکرر ابن سینا خانما لطفا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 6308 بازدید | 29 پست
من که خیلی افسرده شدم واقعا نمی دونم چیکار کنم بین دوتر عارفی و محسن معینی و فاطمه رزاقی وجلیل پاک ر ...

عزیزم نازی توکلت بخدا باشه انشالا به حق علی مشکلمون حل میشه.من اینجا تعریف دکتر رزاقیو زیاد شنیدم‌.برو پیشش عزیزم.یعنی تمام ازمایشا و عکسارو انجام دادی .ولی جوابی بهت ندادن درمانی برات تجویز نکردن

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بعد عید حتما میرم پیشش ان شاء الله تمام ازمایش ها و سونو ها و عکس رنگی رو انجام دادن گفتن فقط ان ...

ای بابا عزیزم نازی خداروشکر مشکل جدی نداری .انشالا اینبار بدون هیچ مشکلی میشه عزیزم.

من می ترسم که دوباره این طوری بشه چهار بار سقط کم نیست سنم هم داره میره بالا خیلی استری دارم نمی دون ...

عزیزم نازی من دو بار داشتم پدرم دراومد.۴ بار که دیگه بمیرم برات گلم.نه بابا سنی نداری گلم.من چی بگم که در استانه ی ۳۳ هستم.امیدت به خدا باشه.یه دکتری تو مشهد هست خیلی ازش تعریف میکنن.برای تو که خداروشکر مشکل خاصی نداشتی خیلی خوبه.میپرسم اسمشو بهت میگم.میگن خیلیا جواب گرفتن.مواردی مثل تو عزیزم که این نیازی به آی وی اف اینا ندارن بیشتر میرن.

عزیزم من تهران هستم مشهد خیلی دور هست ممنون از اینکه به یاد منم بودین مشکل شما چیه مشخص نشده فعلا

منم کرجم گلم .اگه اینجا نتیجه نگیرم شاید برم مشهد.تازه شروع کردیم چند تا ازمایش دادیم و عکس و سونو منتظر جواباشیم ببریم ببینم چی میگن.البته تا اینجا که اینجور که متوجه شدم لوله راستم یکم چسبندگی داره که با ع‌کس رنگی باز نشد 

سلام  شما برای سقط مکرر ابن سینا رفتید جواب گرفتید؟

سلام عزیزم مااحساس کردیم خیلی دارن میتبغن همون اولا دیگه نرفتیم.رفتیم دنبال درمان گیاهی و طبی .بنظرم طبی خیلی بهتر جواب داد.البته در نهایت باید خدا بخواد

سلام عزیزم مااحساس کردیم خیلی دارن میتبغن همون اولا دیگه نرفتیم.رفتیم دنبال درمان گیاهی و طبی .بنظرم ...

سلام 

مرسی که جواب دادی میشه بگی

یعنی آزمایش های اولیه رو هم اونجا ندادی؟ 

اولش که میری مگه آزمایش نمیگیرن؟

برای مراجعه چند وقت از سقط باید گذشته باشه و اینکه هربار ویزیتش چقدره هزینش؟

سلام  مرسی که جواب دادی میشه بگی یعنی آزمایش های اولیه رو هم اونجا ندادی؟  اولش که میری ...

سلام عزیزم خواهش میکنم .چرا تمامازمایشهای ژنتیک رو انجام دادیم .تا ۴مرحله هم رفتیم .هر بارم همسرم ازمایش اسپرم میداد.ومیگفتن پیشرفتی نکرده .دقیق یادم چقذر بودویریتش ولی میدونم هر بار کلی خرج میکردیم

سلام  مرسی که جواب دادی میشه بگی یعنی آزمایش های اولیه رو هم اونجا ندادی؟  اولش که میری ...

یه چیزی بگم بنظرم درمان های گیاهی موثرترن .منو همسرم .دختر خاله ی همسرم ازش جواب گرفتیم 

پیش دکتر طب سنتی رفتین؟

اره عزیزم حکیم مومن تبریزی .هزینه اش هم تقریبا برابر با ابن سیناس ها ولی خیلی جواب گرفتن 

من باردار نمیشم تنبلی تخمدان دارم.۴بار سقط کردم.فعلا ۲ساله باردار نشدم..ولی حداقل ۵۰۰نفرو میشناسم سق ...

سلام ببخشیدا یه سوال دارم شما دکترتون فاطمه رزاقی بود راضی بودید و علت سقط های مکرر شما چی بوده

تازه ورود نیستم با چهارسال سابقه ترکیدم درگرانبها بودم