من امروز با همسرم اولین قدم برای بچه دار شدن رو برداشتیم بعد از ۲ تا سقط رفتیم ابن سینا یه سری کارای جزییرو انجام دادیم ولی ازمایشهارو نه اخه خیلی گرون بودن.ازمایش هورمونی نفری ۳۵۰.با یه چکاب کامل برای من که ۸۰۰ میشد بیممون رو هم قبول نکردن.تازه برای ماه بعد هم برامعکس رنگی وکلی ازمایش نوشته که فکر کنم اونا هم کمتر از به تومن نیست.بنظرتون کجا برم که دفترچمو قبول کنن.وکمتر برام بیافته.
دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا
من که خیلی افسرده شدم واقعا نمی دونم چیکار کنم بین دوتر عارفی و محسن معینی و فاطمه رزاقی وجلیل پاک ر ...
عزیزم نازی توکلت بخدا باشه انشالا به حق علی مشکلمون حل میشه.من اینجا تعریف دکتر رزاقیو زیاد شنیدم.برو پیشش عزیزم.یعنی تمام ازمایشا و عکسارو انجام دادی .ولی جوابی بهت ندادن درمانی برات تجویز نکردن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من می ترسم که دوباره این طوری بشه چهار بار سقط کم نیست سنم هم داره میره بالا خیلی استری دارم نمی دون ...
عزیزم نازی من دو بار داشتم پدرم دراومد.۴ بار که دیگه بمیرم برات گلم.نه بابا سنی نداری گلم.من چی بگم که در استانه ی ۳۳ هستم.امیدت به خدا باشه.یه دکتری تو مشهد هست خیلی ازش تعریف میکنن.برای تو که خداروشکر مشکل خاصی نداشتی خیلی خوبه.میپرسم اسمشو بهت میگم.میگن خیلیا جواب گرفتن.مواردی مثل تو عزیزم که این نیازی به آی وی اف اینا ندارن بیشتر میرن.
عزیزم من تهران هستم مشهد خیلی دور هست ممنون از اینکه به یاد منم بودین مشکل شما چیه مشخص نشده فعلا
منم کرجم گلم .اگه اینجا نتیجه نگیرم شاید برم مشهد.تازه شروع کردیم چند تا ازمایش دادیم و عکس و سونو منتظر جواباشیم ببریم ببینم چی میگن.البته تا اینجا که اینجور که متوجه شدم لوله راستم یکم چسبندگی داره که با عکس رنگی باز نشد
سلام مرسی که جواب دادی میشه بگی یعنی آزمایش های اولیه رو هم اونجا ندادی؟ اولش که میری ...
سلام عزیزم خواهش میکنم .چرا تمامازمایشهای ژنتیک رو انجام دادیم .تا ۴مرحله هم رفتیم .هر بارم همسرم ازمایش اسپرم میداد.ومیگفتن پیشرفتی نکرده .دقیق یادم چقذر بودویریتش ولی میدونم هر بار کلی خرج میکردیم