2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین در مورد رابطس…

| مشاهده متن کامل بحث + 8768 بازدید | 281 پست
سیمکارتشو از دسترس عوض میکرده حتی این جوری جلو پسر اولی وا داده بود ک رمز گوشی دختره اثرانگشت پسره ب ...

اسی با پسر فامیلتون صحبت کن ببرش مشاوره

گاهی میاد طرفو نجات بده خودشم باهاش غرق میشه 

میگی پسره کارمنده و سالمه چرا پاسوز و گرفتار بشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیمکارتشو از دسترس عوض میکرده حتی این جوری جلو پسر اولی وا داده بود ک رمز گوشی دختره اثرانگشت پسره ب ...

اوکی ..... میگم که ایشون باید بیان به کل سایت یاد بدن

اگر خودتون نیستید

بی خیالش بشید

اگرم خودت هستی که راه فرار ازشو حتما پیدا میکنی طوریکه به ذهن هیچکدوم از ماها نرسه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

والاآخه همزمان با جفتشون بوده یعنی حتی نمیشه بگیم عاشق شده و مامانش هواشو داشتهیکی و می شناسم اینطور ...

آخرشم مظلوم نمایی میکنن و خودشونو پاک ترین دختر روی کره زمین میخان نشون بدن

هعییی😅

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی
استارتر من بالا هم برات نوشتم شر رو بخوابون به پسره بگو این سابقه خودکشی داشته اینکارو کنی اونم خودک ...

متاسفانه این پسرما از قضیه افسد من الفاسد میخواد استفاده کنه تا کسی که رابطه داشته هست کسی انگار دنبال رو کننده این مدارک نمیره

روانپزشکی
آخرشم مظلوم نمایی میکنن و خودشونو پاک ترین دختر روی کره زمین میخان نشون بدنهعییی😅

ن مثل اون خواستگارم ک همه کار کرده بود میگ گذشته آدمها ب خودشون مربوطه 

بعد گذشته اش هنوز داشت بهش پیام میداد اینم جواب میداد و پول واریز می‌کرد واسش