2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین در مورد رابطس…

| مشاهده متن کامل بحث + 8767 بازدید | 281 پست
این پسره میخواد تمام مدارکو بفرسته براشون میترسیم مشکلی پیش بیاد

حقشه وقتی دوتا دوتا برمیداره و مادرشم پشتش هست باید فکر عواقب کارش هم باشه

احتمالا میخاسته قیاس کنه ببینه اخرش کدوم رو انتخاب کنه

بنظرم ادم خیانتکار چ مرد چ‌ زن رسوایی حقشه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ربطي بهش نداره طلبكارشه مگه چ نسبتي باهاش داره؟ تا همينجاش هم ميشه گفت بيخود كرده با دختر مردم دو ...

واقعا اینجا نمیدونم چرا انقد الکی ب دختره گارد گرفتن ک حقشه پ فلان 

حالا کار دختره ک اصلا درست نبوده اینو قبول دارم ولی هیچکدوم این پسرا ن شوهرش ن کاره ایش نبودن ک اگه مردن بیان جلو خواستگاری دختره هم دلش قرص بشه و نره با پسر دگ ارتباط بگیره 

واقعا اینجا نمیدونم چرا انقد الکی ب دختره گارد گرفتن ک حقشه پ فلان حالا کار دختره ک اصلا درست نبوده ...

كاراي دختر اصلا قابل دفاع نيست ولي ب هيچكسي هم ربط نداره تعهدي نداشته ك ب هر حال تاوان اشتباهاتش همين بدبختياش هست ك گزفتارش كرده ولي ب اين پسر زبط نداره ك بخاد بره ب باباي دختربگه جاي باباي دختر باشم ميخابونم تو گوش پسر بعدش ب حساب دختر خودم ميرسم پسره فقط حسوديش شده همين! بخصوص ك با اون يكي رابطه جنسي داشته با اين نداشته سرش بي كلاه مونده ميگه من چيم از اون كمتر بود ك با اون فلانطور بود با من نبود شايد خودشم نتونه ب همين واضحي بفهمه دليل بال بال زدنش چيه ولي دليلش فقط هميناست ميگه حالا كه با من نبود و اينكارا رو برا من نكرد ب من سودي نرسيد پس ب اونم نرسه 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

خانواده ای همسایمون بودن بعد دختره سیزده سالش بود مادره میبردمش مدرسه میورد ما میکفتیم چقدر مواظب دخ ...

منم دیدم خانواده هایی که با دختراشون در امد دارن. 

بیچاره پسرهایی که داماد این خانواده ها میشن. 

من نسبتی با پسر دومیه دارم که از موضوع باخبر شده

قید این هرزه خانم رو باید بزنه

ازش زن زندگی در نمیاد ،مشخصه تعهد و شرافت تو کارش نیست.

به پدرش هم باید خبر بده 

تا شکم دخترش بالا نیومده

جلوش رو بگیرن