2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین در مورد رابطس…

| مشاهده متن کامل بحث + 8769 بازدید | 281 پست
احتمال داره دختره شخصیت مرزی داشته باشه همشون نیاز ب تراپی و روانشناس دارن ی خواستگار پارسال داشتم خ ...

دقیقاً هر سه نفرشون مشکلات روحی روانی دارن

دختره که مشخصه پسر اولیم که شکاک و بداخلاقه پسر دومیم که در حال دخالت و فضولی و خودشو انداخته وسط اینا 

خدا رحم کنه به این مملکت با این رابطه های چند نفره و آدمای غیر نرمال 

میخواسته این کارو نکنه!الان وضع جامعه جوریه هزار تا بیماری و کوفت و زهرمار هسحداقل ابروش براش مهم نب ...

باید انتخاب درستی رو میکرد نه اشتباه

روانپزشکی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این پسر دومیه ۲۳ سالشه و کارمند دولته و خونه و ماشین و همه چی داره پدر و مادرش جفت فرهنگی بودن قصدشم ...

با ٢٣ سال سن چطوري كارمند دولت هست

من نميفهمم تو اين سايت پسراي ٢٢ ٢٣ ساله چطوري كارمند هستن تازه هنوز دانشگاه هم ك ميره

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

چطوری همکلاسیش ده بار زنگ میزنه و پسر اولی که میگی شکاکه و .... متوجه تماس های اون نمیشه ؟!والا اینق ...

سیمکارتشو از دسترس عوض میکرده حتی این جوری جلو پسر اولی وا داده بود ک رمز گوشی دختره اثرانگشت پسره بوده

روانپزشکی
این دختره از پسره سمی تره همیشه هم پسرا نامرد نیستن دخترای هرزه هم زیادن اخه با هرکی رفتی تو رابطه ب ...

جدیداً واسه بعضیا مد شده انگار، یه چند تا دیت که میرن بعدش لنگ هوا میکنن آخر کارم که گند رابطه در میاد و میفهمن به درد هم نمیخورن 

دقیقاً هر سه نفرشون مشکلات روحی روانی دارندختره که مشخصه پسر اولیم که شکاک و بداخلاقه پسر دومیم که د ...

یچیزی 

شاید دختره یکارایی کرده ک اولی بهش شک کرده 

آخه گاهی طرف بیماره الکی شک میکنه 

گاهی هم واقعا حق داره دیگ بحث شکاکیت و پارانوئید نیس 

اینم هست 

فقط ی روانشناس میتونه باهاشون صحبت کنه بفهمه حقیقت چیه

دقیقا اصلا اینجور افراد دلسوختن ندارنخودش احمق بودمامانش چرا جلوشو نگرفتتازه خیانتم کرده 😒

والا

آخه همزمان با جفتشون بوده یعنی حتی نمیشه بگیم عاشق شده و مامانش هواشو داشته

یکی و می شناسم اینطوری بود

حتی مادرش جلوی ما براش پسر جور میکرد

بعدا هم با یکی که خیلی پولدار بود یه مدت نامزد شد ولی خودش خیانت کرد و پسره هم جدا شد

و خیلی ماجراهای دیگه

مادراشون فکر میکنن زرنگن

هم خودشون

هم دختراشون که با چند تا همزمان رابطه دلرن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊