2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین در مورد رابطس…

| مشاهده متن کامل بحث + 8769 بازدید | 281 پست
در هر شرایط دشوار، نخست آرامش و خرد را پیشه کن. بدان که زندگی در گذر مهر و روشنایی معنا می‌گیرد، و ر ...

متاسفانه اینجا نمیشه اتیش پسره رو خاموش کرد

روانپزشکی
فقط اومدم بگم دختره چه هرزه ایه همزمان با ۲ تا اینا تو جم تی ویم قفله

نه بابا جم تی وی بدتره

حللا چه کار به جم تی وی داریم شاید اون بخواد یا صد نفر باشه، کلا این دختر وضعش خرابه 

Tunnel Vision                                                                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری همکلاسیش ده بار زنگ میزنه و پسر اولی که میگی شکاکه و .... متوجه تماس های اون نمیشه ؟!

والا اینقدر دختر باید بیاد به بقیه یاد بده چطوری در آن ِ واحد دو نفر رو روی انگشتش می چرخونده

نه اینکه سوال بپرسه ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خیلی ذهنمو این سوال دیگر کرده که چرا اگه ادم بدی بود ، ولش نکرد تمومش نکردم خیلی زمان داشت ولی با دو ...

این دختر فقط به دلیل اینکه یک زمان زیادی با پسره بود و دوم اینکه باهاش رابطه داشته و امید داره بیاد خواستگاریش مونده این حدس منه

روانپزشکی
تو ی روز از این ساعت تا اون ساعت فلانی ساعت بعد با فلانی احتمالا خانوادش از اینان ک فقط حرف آبرو غیر ...

اره درست میگید واقعا 

ولی خوب قبول ندارید که دختره ام مقصره ؟!

کاش پسره عملی نکنه یا خانوادش به قول شما عاقل باشن 

حداقل ختم به خیر بشه 

فدای دل تنگ توبشم همیشه شکرگزارخداباش وهیچ وقت ناشکری نکنی بدان ک اومدن هرکس توزندگیت یادرسی برای زن ...

مرسی عزیزم قلب مهربونی داری❤️آره اینارو می‌شنوم دلم میشکنه 

یکی ک سالم زندگی کنه انگ‌مطلقگی بخوره یکی اونجور 

ولی خدا میبینه من حتی بااینک مطلقه بودم دانشگاه رفتم پر پسر و پیشنهاد اونجا ب هیشکی نگفتم قبلا ازدواج کردم 

وارد رابطه با پسرا هم نشدم 

ولی درست میگی نباید مقایسه کنم 🌹❤️ممنونم بابت دلگرمی ک دادی

مادر دختره فکر میکنه دخترش خرابه اینو خود دختره گفته به نظرم بعیده بتونه موضوع به این بزرگی حل بشه و ...

استارتر من بالا هم برات نوشتم شر رو بخوابون به پسره بگو این سابقه خودکشی داشته اینکارو کنی اونم خودکشی کنه خودتو میان میندازن تو گونی میبرن آبروی خونوادت میره.اینکه دختره از اون پسر سادیسمیه خوشش میاد به خودش ربط داره هر گندی میخواد بزنه ولی مهم اینه این وسط اتفاق بدتر از این نیوفته

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

اره درست میگید واقعا ولی خوب قبول ندارید که دختره ام مقصره ؟!کاش پسره عملی نکنه یا خانوادش به قول شم ...

دختره قطعا مقصره شکی نیست هم هرزه است هم خائن

Tunnel Vision                                                                 

پسر دومی اصلا باج چیزی نخواسته اما وقتی متوجه شده این تو رابطه تو سری خور شده و پسره بد دله گفته به ...

من تعجب میکنم از مادری که دخترشو ول کرده هر روز با یکی بگرده 

خب معلومه عاقبت دخترش وقتی بی هدف وارد رابطه با پسرا میشه چه خواهد بود

چقدر هم خوش اشتهاست دختره 😏 یه استراحتی به خودش بده . جالبه خانواده سنتی هم داره .اگه سنتی نبودن لا ...

انگار هر چی خانواده سفت و سخت گیر تر باشه نتیجه عکس میده 

Tunnel Vision