2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین در مورد رابطس…

| مشاهده متن کامل بحث + 8769 بازدید | 281 پست
تازه خانوادشم سختگیرن اونارم پیچونده😂

مامانش همدستش بوده

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اره والا رسوا بشه این دختر ک بفهمه هول بودن و همزمان با ۲ نفر عشق و حال کردن چ نتیجه ای داره

دقیقا !!! تا بفهمه هر چیزی بهایی داره 

Tunnel Vision                                                                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر تو شر و بخوابون باهاش صحبت کن بگو جنگ به پا میشه این وسط ممکنه درگیری بین خونواده دختره با ا ...

متاسفانه به شدت کله اش داغه گفته یا این رابطه سمیت تموم میکنی یا تمام چیزایی که میدونمو باباتم میدونه ، ضمنا هیچ جوره پام درگیر نمیشه یه پاکت میزارم زیر در ماشین بابات صبح و تموم اما این وضعیت به خاطر خودت به نفعته 

روانپزشکی
مشکل اینجاست که اگه هم به پسره بگه اون ولش میکنه و هم به خانواده دختره اطلاع بده خانوادش تا حد مرگ ک ...

چرا دخترا اینجوری شدن واقعا 

خدا اخرو عاقبت هممونو بخیر کنه 

یعنی به کجا قراره برسیم؟ 

مشکل اینجاست که اگه هم به پسره بگه اون ولش میکنه و هم به خانواده دختره اطلاع بده خانوادش تا حد مرگ ک ...

بزار کتکش بزنند تا دفعه دیگه نره با دو نفر بگرده و بخوابه

Tunnel Vision                                                                 

متاسفانه به شدت کله اش داغه گفته یا این رابطه سمیت تموم میکنی یا تمام چیزایی که میدونمو باباتم میدون ...

گویا میخواد هم سر دختره به باد بره و هم سر خودش! فقط همین یه جمله رو بهش بگو که باشه عملی کن تهش هر اتفاق بدی بیوفته پای خودتم گیره فک نکن کسی نمیفهمه مامان دختره از وجودت خبر داره…

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…