2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین در مورد رابطس…

| مشاهده متن کامل بحث + 8767 بازدید | 281 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر دومیه که فهمیده این رابطه ج ن س ی داشته با اولی و سابقه خودکشی داره و کلاً دختر نرمالی نیست بکشه ...

احتمال داره دختره شخصیت مرزی داشته باشه همشون نیاز ب تراپی و روانشناس دارن 

ی خواستگار پارسال داشتم خداروشکر خودم گفتم باید یمدت باهم بیرون بریم آشنا تر بشیم گندش دراومد پسره مشکل روحی و سابقه خودکشی داره هم مرزی بود هم اسکیزو خفیف داشت

هیچی همیشه دخترای خراب شانس داشتن دوتا پسراام اویزونشن لوام بره هیچی نمیشه

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

من کاری نمیکنم تو رابطه ام نیستم برا بیرون رفتن باید از هفت خوان رستم بگذرم🤨🤨😐😐

منو بگو نشستم خونه یه لقمه میخورم صدام در نمیاد همیشه جواب باید پس بدم چه برسه به این جور روابط 😅😂

مشکل اینجاست که اگه هم به پسره بگه اون ولش میکنه و هم به خانواده دختره اطلاع بده خانوادش تا حد مرگ ک ...

این دختره از پسره سمی تره 

همیشه هم پسرا نامرد نیستن 

دخترای هرزه هم زیادن 

اخه با هرکی رفتی تو رابطه باید بخوابی باهاش؟؟

چه مادر احمقی داشته 

شرایط سختیه خدا برا کسی پیش نیاره

عزیزم اینجا والا خدا براش پیش نیاورده

خودش خواسته همزمان

باید همونموقع فکرشو میکرد وقتی ساعت ۳ بغل یکی دیگه بود و قرار با بعدی رو بعد از اون میذاشت..... حالا هم نگران نباشید

ایشون خودش قطعا میتونه از پس خودش بر بیاد

نتونه هم مادر مکرمه شون هستند که بیشتر یادش بدن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

عزیزم اینجا والا خدا براش پیش نیاوردهخودش خواسته همزمانباید همونموقع فکرشو میکرد وقتی ساعت ۳ بغل یکی ...

دقیقا 

اصلا اینجور افراد دلسوختن ندارن

خودش احمق بود

مامانش چرا جلوشو نگرفت

تازه خیانتم کرده 😒

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی

ی ماجرایی رو یبار تو گوگل خوندم چندسال پیش 

خانمه نامادری بود و شوهرش ی دختر از قبل داشت این دختر وارد رابطه با پسری میشه و بعد پسره تهدید ب اخاذی میکنه 

دختره ب نامادریش میگ 

اونم ب پدره نمیگه خودشون دوتا میرن کلانتری و شکایت و پسره دستگیر میشه