2777
2789
عنوان

💙عِــشــــق💙

828 بازدید | 114 پست

تا حالا عاشق شديد؟؟؟

حستون چه جوري بوده؟؟؟

بهش رسيديد؟

اگه نه پشيمون ايد از ديدنش؟

جرئت متفاوت بودن رو داشته باش اين دنيا پره از آدمهاى معمولى...!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله، حس خوبیه عاشقی با دیدنش دست و پام شل میشه ضربان قلبم تند میشه، خوشحالم که بهش نرسیدم و بابت این روزی هزار بار خدارو شاکرم

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

ن وااااااالا

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️
بله، حس خوبیه عاشقی با دیدنش دست و پام شل میشه ضربان قلبم تند میشه، خوشحالم که بهش نرسیدم و بابت این ...

واقعااا🧐🧐🧐

آره 💖 نمیشه توصیف کرد 😍😍😍 بهش رسیدم خداروشکر ولی هنوز ازدواج نکردیم  ایشالا یه عشق پاک ن ...

انشالله