2777
2789
میتونی بپرسی بهمون بگی ؟

نگاه من یکی از زن عمو هام پزشکه میتونم سوال های پوستی چیزی داشته باشین بپرسم راحت میگه ولی این یکی زیاد لو نمیده حالا پیامش میدم اگر گفت همینجا تگتون میکنم میگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من این کار هارو میکنم ولی مثل اونا نمیشه

باور کن ارامش خیلی مهمه 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من یه مدته وسایل آرایشی و گذاشتم کنار پوستم خیلی قشنگ شده با اینکه رسیدگی خاصیم نمیکنم ولی همین یه ق ...

نه پوستی که من میگم فرق داره 

بپذیر تا بتونی حداقل از بوی گل و صدای پرنده لذت ببری🪽🌺

اسی دوستم‌ماست و جوانه گندمم مزنه خوبه پوستش نمیگم شیشه اییه ولی خوبه 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

والا نمیدونم ولی دوره ای هس فک کنم 30 40 ملیون هر سه چهار ماه فک کنم مبده ولی خییییلی سفید سفید سفید ...

اونا آمپول گلوتاتیون هست اصلش سخت پیدا میشه و خیییلی گرووون ولی میگن آمپولو قطع کنی دوباره میشی رنگ قبلت

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

نه پوستی که من میگم فرق داره

اونالایه بردار وجوانساز میزنن برو کلینیک زیبایی