2777
2789

میخواست بهش تجاوز کنه ک نگار خودشو اینجوری خلاص کرد 

منم هنو نتونستم ببینم شنیدم ک اینطوری شده

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهرام با تفنگ دوست مهرانو زد و حامد با ماشین باباشو زد و فرزادو اعدام کردن اما بنظرررررررررررررررررررررررررررررررررررررم درجا مامانه رضایت میده و مییکشنش بالا

میخواست بهش تجاوز کنه. نگار هم فرار کرد و خودشو انداخت تو چاه.

من خدایی دارم که من را بسیار دوست دارد. همانگونه که دیگر انسانها را دوست دارد . همانگونه که یک گل یا درخت را دوست دارد . همانگونه که یک مورچه را دوست دارد . همانگونه که یک شیر را دوست دارد. همانگونه که یک گرگ را دوست دارد. همانگونه که قناری و بلبل را دوست دارد. در کل خدا من را خیلی دوست دارد، همانگونه که تمام آفریده هایش را دوست دارد. خدای من ، هیچ فرقی بین بندگانش نمیگذارد. پس من هم او را عاشقانه دوست دارم. همانگونه که دیگر آفریده هایش او را دوست دارند.

شهرام با تفنگ دوست مهرانو زد و حامو با ماشین باباشو زد و فرزادو اعدام کردن اما بنظرررررررررررررررررر ...

آره قضیه حامد رو میدونم

ولی چه فایده دیگه زنده بمونه فرزاد همه دوستاش مردن کسی رو ندارن دیگه جز اشکان

آره قضیه حامد رو میدونمولی چه فایده دیگه زنده بمونه فرزاد همه دوستاش مردن کسی رو ندارن دیگه جز اشکان

اره واقعا سخت شد ماجرا

ولی هانیه رو حالا تا ببینم قسمت بعدی چی میشه