2777
2789

فردا دیگ چهل هفتم کامل میشه . یعنی نه ماه و ده روز کامل . هرکار بگید کردم پیاده روی اسکات. پله . حمام اب گرم . رابطه جنسی . دمنوش . گلاب . دردم نمیگیره ک نمیگیره از شدت سنگینی نمیتونم راه برم شبا تا صبح از درد کشاله ران و لگن و ورم پا مینالم چیکار کنم توروخدا یکی یه راهکار بده بهم 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

فردا صبح برو بیمارستان. خدای نکرده ممکنه بمونه اتفاقی بیفته.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
فردا صبح برو بیمارستان. خدای نکرده ممکنه بمونه اتفاقی بیفته.

چهار روز پیش بیمارستان بودم گفتن پنج روز دیگ برگرد ولی تحمل ندارم میخوام فردا برم دیگ خسته م . امپول فشار میزنن یا باز صبر میکنن؟

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چهار روز پیش بیمارستان بودم گفتن پنج روز دیگ برگرد ولی تحمل ندارم میخوام فردا برم دیگ خسته م . امپول ...

آمپول فشار میزنن و با دست تحریک میکنن. نکردن اصرار کن و نرو. بگو اتفاقی بیفته یقه شما رو میگیرم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
آمپول فشار میزنن و با دست تحریک میکنن. نکردن اصرار کن و نرو. بگو اتفاقی بیفته یقه شما رو میگیرم

خدا کنه . خیلی بداخلاقن خیلی ادم اصن جرئت نمیکنه باهاشون حرف بزنه میخوان طرفو بخورن 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

خدا کنه . خیلی بداخلاقن خیلی ادم اصن جرئت نمیکنه باهاشون حرف بزنه میخوان طرفو بخورن

برو یه بیمارستان دیگه. مطمئنم برای شما مشکلی نیست ولی یک درصد احتمالش هست بچه تحت فشار قرار بگیره یا مدفوع کنه کوتاه نیا.