2777
2789
عنوان

لانه گزینی روز بیستم انتقال جنین

1272 بازدید | 30 پست

لانه گزینی روز بیستم انتقال جنین  ممکنه؟

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

من روز ۱۴ 

و روز ۱۶ بتادادم منفی بوده

روز ۱۹ بی بی چک گذاشتم منفی بوده

امروز روز  ۲۰ انتقال جنینم ولکه بینی قبل پریود دارم

اما هنوز ازرحمت خدا نا امید نشدم😢😭

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایش بده

من روز ۱۴ 

و روز ۱۶ بتادادم منفی بوده

روز ۱۹ بی بی چک گذاشتم منفی بوده

امروز روز  ۲۰ انتقال جنینم ولکه بینی قبل پریود دارم

اما هنوز ازرحمت خدا نا امید نشدم😢😭

من جنینمو میخوام😢

چرا نموند😢

چرا قددشو ندونستم😢

چرا خدا ازم گرفتش😢

من روز ۱۴ و روز ۱۶ بتادادم منفی بودهروز ۱۹ بی بی چک گذاشتم منفی بودهامروز روز ۲۰ انتقال جنینم ولکه ...

عزیزم 

احتمالا داری پریود میشی 

و از رحمت خداوند تا امید نباش و برای دفعه بعدی با قدرت اقدام کن 

انرژی مثبت و لبخند😍

کاملا حستو میفهمم چون منم انتقال دادم 

دوستم هفت سال تمام تجربه کرد 

الان بچش تو دو سال گلم 🌷 ❤️ 

عزیزم احتمالا داری پریود میشی و از رحمت خداوند تا امید نباش و برای دفعه بعدی با قدرت اقدام کن انرژی ...

خیلی حالم روحیم خرابه

همش چند روزه گوشی به دست درحال سرچ مطلب درباره انتقال جنینم

از فکرم بیرون نمیره

عزیزم خواست خدا بوده

شما انتقال چندمت بود؟

چندسال داری  ؟

مشکلتون چی بود؟

امبدی هست من ۳۹ ساله آندومتریوزی مامان بشم؟

عزیزم احتمالا داری پریود میشی و از رحمت خداوند تا امید نباش و برای دفعه بعدی با قدرت اقدام کن انرژی ...

بهد ازانتقال چقدر استراحت کردی؟

حتما دوستم 43 سالگی مادر شد منم در آستانه چهل سالگی تخمک تا داری میتونی

هفت تا دیگه جنین دارم

میترسم ایناهم منفی بشن

و دیگه خودمم تخمک نداشته باشم

من تهران انجام دادم شهرستانم چهار شب و پنج روز هتل موندم

خدارو شکر انتقال اولت درست شد؟

کاش منم این دفعه برم هتل

برنگردم خونمون