2777
2789
عنوان

لانه گزینی روز بیستم انتقال جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1760 بازدید | 30 پست
الکی استرس نگیرخود استرس اثر منفی می‌گذارد ریلکس باش

نمیدونم چرا انقدر افکار منفی میاد تو ذهنم

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذهنتو آزاد کن توکل کن به خدا

خدا انشاءالله فرزندتو برات حفظ کنه

به تن سالم   ممنونم از دلگرمیت

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

عزیزم خداروشکر بازم جنین اماده داری ومی تونی انتقال بدی فقط اگر دوباره رفتی برای انتقال قبلش حتما برو روانشناس مشورت کن چطور ریلکس باشی با روحیه خوب وفکر مثبت انتقال بده مطمئن باش مثبت میشه   

عزیزم خداروشکر بازم جنین اماده داری ومی تونی انتقال بدی فقط اگر دوباره رفتی برای انتقال قبلش حتما بر ...

ممنون عزیزم

عزیزم خداروشکر بازم جنین اماده داری ومی تونی انتقال بدی فقط اگر دوباره رفتی برای انتقال قبلش حتما بر ...

آره خیلی از نظر روحی داغون بودم خودم میدونم روحیه خرابم باعث شد نشه

آره خیلی از نظر روحی داغون بودم خودم میدونم روحیه خرابم باعث شد نشه

عزیزم فعلا توکل کن وبه آینده تمرکز داشته باش برای انتقال بعدی عجله نکن بزار خوب تقویت روحی و جسمی شدی بعد با آرامش برو 

راستی گلم حتما حتما قرص مولتی ویتامین قبل از بارداری بخور بدنت آماده آماده میشه   

عزیزم فعلا توکل کن وبه آینده تمرکز داشته باش برای انتقال بعدی عجله نکن بزار خوب تقویت روحی و جسمی شد ...

سلام عزیزم

چه نوع مولتی ویتامینی؟

سلام به روی ماهتقرص اووبوست رو خیلی تاکید می کنند روزی دوتا و کیوتن و امگا ۳ هر کدوم روزی یکی

عزیزم اوابوست وکیوتن که برای پانکچر هست