2777
2789

سلام خواستم برم بازاریابی محصولات پنبه ریز کسی خبر داره...شما ها با این نوع باراز یابی ها چه نظری دارید ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمی سخته چون دست زیاده و شما باید همش درحال  جذب باشی تا درآمد داشته باشی

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

نه عزیزم اصلا خوب نیست

باید خودتو بکشی دوتا دستمال بفروشی

با توجه به وقت وزمانی که می‌بره پولش کمه

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
چون خودم بودم اولا محصولاتش گرونه در ثانی سخت ازت میخرند

آره فقط دستمال ونوار ازت میخرن

کرمای شب وروزش گرونه

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

سلام من خودم از پنبه ریز خرید میکنم دوتا از دوستام تو شرکتش بازریابن بنظرم اگه بخوای اونجا موفق شی و درامد کسب کنی باید خیلی زبون داشته باشی بریزی و...اخه دوتا دوستام یکیش خیلی رو نداره ولی یکیش خیلی پروئه هی ز میزنه 6 ساعت صحبت میکنه اینقدر میگه میگه ک تو رودربایستی گیر میکنی ازش میخری

لطفا لایک نکنین مرسی💝

من از یه بازاریاب ‌پنبه ریز یه سری چیزا خریدم ولی اصلاااا راضی نیستم. نواربهداشتی جذب نداره . دستمال خیلی بوی عطر میده که از دستمال عطری بدم میاد. دستمال مرطوبشم خشکه نسبتا و ارایش رو اصلا پاک نمیکنه

امیدی هست....چون خدایی هست   
من از یه بازاریاب ‌پنبه ریز یه سری چیزا خریدم ولی اصلاااا راضی نیستم. نواربهداشتی جذب نداره . د ...

از نوارش راضی نبودین؟ ای وای من دیشب کلی نوارش سفارش دادم اینقدر ک تعریف کرد منم چندتا سفارش دادم

لطفا لایک نکنین مرسی💝