2777
2789
عنوان

بچه ها یه لحظه میاید کمک میخوام.

371 بازدید | 60 پست

بچه ها میدونی دیگه‌منو با مادرشوهرم یه ساختمونم و اون خانم رفته سفر برادرشوهرم که اینا رفتن پیشش خونش؛مجرده؛حالا اومده و فامیلشونم اوورده من الان فهمیدم؛شوهرم زنگ زد و خیلی تمیز بهم غیر مستقیم رسوند که فلانی هم هست؛ولی اصلا نگفت شام‌درست کن‌و اینا؛اگر برین تاپیک های قبلم یکبار هم اومده بود خونه و گفته بود به برادرشوهرم‌و دوستش ناهار بدم؛همه چیمونم تموم شده؛گفتم اخر هفته بریم خرید؛منم اصلا دنباله حرفشو نگرفتم که شب چی و شام چی؟حالا چه کنم؟چه پرروان اگر بیان اینجا؛نمیخ ام مستقیم بپرسم که بیچاره میشم ؛به رو نیارم ؟میخواستم کوکو سیب زمینی درست کنم.

پسرم ❤❤😍😍😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تاپیک قبلتو نخوندم ولی بنظرم چیزی درست نکن وظیفت که نیست کسیم که ازت نخواسته

فوقش از بیرون یه چیزی میگیرن دیگه

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
میترسم

بیخیال بابا ترس چی برا خودتو شوهرت شام بپز فقط

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

اگه میتونی خودتو به خیالی بزنی حرف دوستون محترمه

اما اگه از بحث بعدش میترسی همون کوکو خوبه اگه  اومد گفت این چیه بگو من که نمیدونستم شام وای میسته

میبینی تورو خدا ادم میاد از نبودشون نفس راحت بکشه نمیزارن که

همیشه مایع عذابی وجود داره

خدا جونم خودت درستش کن
تو واسه خودتون هر چی درست میکنی یکم زیاد درست کن بعدم بگو ببخشید یهویی شد وقت نکردم غذای مفصلی درست ...

مامانم میگه زنگ بزن بپرس برو خرید ؛شوهرم ترسید چیزی بگه بهم معلوم بود

پسرم ❤❤😍😍😘😘
خوب دیگه برا چی زنگ زده بود...😂😂مهمان حبیب خداست ..‌حالا یه امشب شام بده که بعدش فامیله پشت سرت حر ...

ترسید چیزی بگه دوماه پیش قیامت کردم.

پسرم ❤❤😍😍😘😘