2777
2789
عنوان

بچه ها یه لحظه میاید کمک میخوام.

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 60 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه میتونی خودتو به خیالی بزنی حرف دوستون محترمه اما اگه از بحث بعدش میترسی همون کوکو خوبه اگه &nbs ...

اینا همیشه میرن خونه این پسره ؛ولی پسره با یه عده میاد خونه ننش

پسرم ❤❤😍😍😘😘
اخه از این ارزشها اینجا هر دقیقه پیش میاد خیلیه.

بازم مصلحته خودتو بهتر میدونی. اما من مادر شوهرم تند تند میره سفر و من برا پدر شوهرم شامو ناهار میپزم میفرستم اصلنم ناراحت نمیشم اونا هی خجالت میکشن که عروس میوفتی تو زحمت راضی نیستیم 

اگه نگفته شام میمونه پس همون چیز سبکو بیشتر درست کن تا گفت بده ببره اگه گفت این زشته خیلی سادس  ...

اره الان برگشت گفت باهم رفتن بیرون؛اصلا به من اطلاعات نمیداد هیچوقت یه کلام‌گفتم تنهایی؟منظورم شاگردش بود ؛یه عالم حرف زد؛کاش نمیپرسیدم.

پسرم ❤❤😍😍😘😘
بازم مصلحته خودتو بهتر میدونی. اما من مادر شوهرم تند تند میره سفر و من برا پدر شوهرم شامو ناهار میپز ...

توچه خوبی؛من فکر میکنم دارن سو استفاده میکنن.

پسرم ❤❤😍😍😘😘
اره الان برگشت گفت باهم رفتن بیرون؛اصلا به من اطلاعات نمیداد هیچوقت یه کلام‌گفتم تنهایی؟منظورم شاگرد ...

اشکال نداره ادم میخاد حرفی رو نگه همون اول از دهنش در میره 

یه عالم حرف زد یعنی توهین کرد یا واسه شام سفارش داد

خدا جونم خودت درستش کن
اشکال نداره ادم میخاد حرفی رو نگه همون اول از دهنش در میره  یه عالم حرف زد یعنی توهین کرد یا و ...

نه با من یه عالمه حرفهای عاشقانه زد یک کاره انگار میخواست چیزی بگه و ترسید ؛آماره همه رو هم داد که کجان ؛هیچوقت از برادرشوهرم نمیگفت؛من اصلا از اون نپرسیدم.

پسرم ❤❤😍😍😘😘
توچه خوبی؛من فکر میکنم دارن سو استفاده میکنن.

نه بابا خوب نیستم ولی میگم اگه بابای خودم بود راضی میشدم گرسنه بمونه یا همش از بیرون غدا بخوره بخاطر همین براش میفرستم. توام تو اینجور شرایط فکر کن داداش خودت مهمون داره