سلام به همه خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم سیزده ساله ازدواج کردیم تو این سیزده سال سرجمع شوهرم چهار سال هم کار نکرد من خودم کار کردم و میکنم تو خونه است کارم مشتریام از همون اول چون کارتمو گم کرده بودم شماره کارت همسرم رو دادم هنوزم همون شماره کارت میریزن اینم بگم از همون اول فردای روز عقد پولامو دادم شوهرم که خریت کردم ولی چون من این کار کردم پول جدا نداریم نه خودم نه همسرم کارت های بانکی و... تو خونه با هم خرج میکنیم حتی جدا از هم پول مخفی هم نداریم اصلا از این حرفها ما باهم نداریم تا اینکه دوسال پیش ارث رسید به همسرم تصمیم گرفتیم خونه بخریم شوهرم گفت خونه بخریم بنام تو میزنم منم چون پول من و پول اون نداشتیم گفتم برام مهم نیست بماند پول برای خونه کم داشتیم بابام کمکمون کرد دقیقا مبلغ دو دنگ خونه کم داشتیم خونه هم قولنامه ای بود همسرم با اینکه قول داده بود بنام من بزنه بنام خودش کرد منم هیچی نگفتم برام اهمیتی نداشت گذشت و امسال پول دستمون رسید قرار شد این خونه رو بفروشیم خونه بزرگتر و داخل شهر بگیریم خونه قبلی بیرون شهر بود 50متری بود فروختیم خونه جدید که خریدیم سند داره از همون اول گفت سند رو صد درصد بنام تو میزنم حتی برای قولنامه که بنگاه نوشت گفت بنام خانمم باشه البته صد تومن کم داشتیم که باز پدرم کمک کرد
خواهرشوهرم دیروز زنگ زد فهمیده بود میخواد بنام من بزنه گفت این کارو نکن سه دنگ سه دنگ بنام بزن چون آدم از فرداش خبر نداره شوهرمم سریع قبول کرد اینم بگم شوهرم هر کاری خودش بخواد انجام میده کسی نمیتونه نظرشو برگردونه از عصر انگار چشمام رو زندگیمون باز شده این همه سال کار کردم هر چی داشتم و نداشتم رو زندگیمون گذاشتم بعد شوهرم اینجوری ، اصلا به روش نیاوردم گفتم من سه دنگ هم نمیخوام همشو بزن بنام خودت حالا فردا وقت محضر داریم صبح باید بریم منم باید برم چون قولنامه بنام منه نمیدونم چیکار کنم به روش بیارم یا نه همون سه دنگ سه دنگ سند بزنیم از همون اول خیلی باهاش راه اومدم حتی سال نود ازدواجمون طلا تازه یهو بالا رفت دیدم داره برای سرویس طلا اذیت میشه رفتم بدل رنگ ثابت خریدم حتی خانواده امم خبر نداشتن تازه سه سال پیش خبردار شدن
یکسال تو خونه مادر شوهرم تو یک اتاق شش متری زندگی کردم هنوز که هنوز تو فامیلیشون میگن جهاز من تک بود هیچکس مثل من جهاز نیاورده
حتی تکه های جهاز شوهرمم از پول بابام که میداد برم جهاز بخرم یواشکی میخریدم
رابطمون باهم خیلی خوبه به فچقول معروف با هم پایه این مثل دوست ولی این مارش خیلی خیلی دلمو شکست ازش توقع نداشتم
شما میگید چیکار کنم ببخشید خیلی طولانی شد.