2777
2789
عنوان

شوهرم میخواست خونه بنامم بزنه خواهر شوهرم منصرفش کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 46 پست

خیلی سخته واقعا ادم احساس میکنه بهش اعتناد ندارن ولی بازن همون سه دنگ رو از دست نده به قول خواهر شوهر جانت ادم از فرداش خبر نداره.فضول خانم  

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

ب نظرم بهش یاداوری کن و بگو اینهمه از خودگذشتگی کردم درست نیست با حرف خواهرت چیزی به نامم نزنی یا همون ۳ دنگم که قبول کنی غنیمته والا..

نزار از دستت بپره واقعا ادم از فرداش خبر نداره اینهمه پول دادی رفته دستت خالیه چیزی برا خودت نداری یکم زرنگ باش و نزار همه رو بزنه به نامش 

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون سه دنگ هم ناز کنی از دستت میره

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤

همون ۳ دنگ هم پول باباته ک داره برات بنام میزنه 

در اصل کاری نکرده جناب شوهرت 

همون ۳ تا رو بگیر حداقل پول پدرت سوخت نشه 

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️

هیچی... ادا درنمیارم. الان وقت قهر نیست به خصوص که خواهرشوهر دخالت کرده. چنان شلوارش رو میکشیدم به س ...

ای قربون دهنت

حسابتم جدا کن ازش

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

مردا وفا ندارن

بزن به اسم خودت اگه می بینی قبول نکرد و اختلاف و ....پیش اومد همون ۳ دنگ ۳دنگ رو حتما انجام بده

زن به پشتوانه نیاز داره جاری من با داشتن ۵ تا نوه هوو سرش اومد

تک و تنها پیر و فرسوده مونده هیچی هم از خودش نداره

بعد زدن اسم خونه حتی ۳ دنگش.دیگه پولاتو جدا کن و سعی کن پس انداز داشته باشی با پولات طلا بخر رو رو نکن

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  

ولی پول پدرت رو حتما پس بده  به سوهرت بگو بابات این قدر کمک کرده باید پولشو پس بدیم اون پیر مرد هم پولش را لازم داره خوب

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

این حجم از حماقت و سادگی یک زن تو کتم نمیره

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤

به وقتش پولای پدرتم شوهرت باید پس بده مگه بانکه بیچاره ناز و ادای بیخودی ام نیا که همون سه دنگ رو هم نمیزنن به نامت

هیچی... ادا درنمیارم. الان وقت قهر نیست به خصوص که خواهرشوهر دخالت کرده. چنان شلوارش رو میکشیدم به س ...

چون خانم تازه قبل خونه خریدن شوهرش بنام خودش زده داره میسوزه والله از همون اول زندگیش مثل خانم تو خونه اش بود شوهرش براش هرج میکرد نه مثل من کار کنم خرج خونه شوهر دوتا بچه بدم