2777
2789

پسر مدیر شرکتمون یه پسر فوق العاده مولتی مایه دار

چهره خوب

قد بلند

اخلاق خیلی خوب 

۵ سال با یه دختره دوست بود البته دختره بشدت سیریش بود مثل کنه مثل زالو طوریکه پسره میگفت انقدر توی این ۵ سال همه زندگیشو با زندگی من قاطی کرده که نمیتونم رهاش کنم مثل اینکه بخوای از زندان آزاد شی فرار کنی ولی راه فراری نداشته باشی 

دختره ۵ سال از پسره بزرگ تره

چهره ش خدایا غلط میکنم ولی زشت ترین و مضحک ترین چهره ست 

دماغ اندازه فلفل دلمه 

چشمای نخودی 

دندونای کج و کوله 

فک کاملا کج

هیکلی ....

خلاصه اینا با هم ازدواج کردن

و انقدر زندگی شون از همه لحاظ اوکیه که خدا میدونه 

پسره بسیار زیبا و از همه مهم تر مولتی میلیاردر

انقدر ثروت دارن که قابل محاسبه نیست 

پسره از عالم و آدم ایراد میگیره خیییییییییییییییلی برام عجیبه که زن خودشو نمیبینه انقد ضایع س؟!!!!!!!!!

اینم بگم شخصیت دختره کاملا مسخره ست خیلی مسخره 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید از دیدگاه شما اینطور هست اونا اینجوری نباشن واقعا

چجوری نباشن ؟

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

وقتی شانس داری و با سر میوفتی تو ظرف عسل :

چرا همچین آدمی باید شانس داشته باشه آخه واقعا افتضاحه