2777
2789
چقدر حس جنسی دارید به این اسم... یا من اشتباه متوجه شدم؟   نفس یعنی زندگی... یعنی اِلمانی ک ...

معتی دوگانه داره ، حالا مسله من اصلا بخث جنسی نیست که اونم مهمه ، چون بعدا این مردم هستند که قراره صدا بزنن.

اما در کل چون توی اون فیلم دیدم اون دختر با هاا کردن خودش رو به مامان پسره معرفی کرد.. توی ذهن من یه همچین چیزی میاد که جالب نیست برای نام به خانوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کدوم پست چنین جیزی برداشت میشه ؟ نگاه جنسی؟؟؟؟!!!!!!

از اون پستهایی که می گن بزرگ شه درست نیست یه خانمو نفس صدا کنن...  این تفکر جنسی نیست چیه؟

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

حالا استاتر چی میزاری واقعا کنجکاو شدم بدونم ولی در کل واسه اسم نظر نخواین مگه بین دو یا چند اسم شک داشته باشین چون واقعا نظرا سلیقه هامتفاوته ببینید الان چقدر نظرات فرق داشت و

برای همسایه ات نور آرزو کن بیشک حوالیت روشنتر میشود 
راست میگه دیگه همش میگن اگه یه غریبه بگه نفس وای چ بده

نه بابا حس جنسی چیه ؟؟؟ 

استارتر نظر سنجی کردن ،هرکسی نظر خودشو گفته

فکر نمیکنم اونام متظورشون از لحاظ جنسی باشه که....

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اتفاقا این اسما تو بزرگسالی خیلی عادیه برای خانوم چون الان دیگه همه اسمای جدید میزارن

صغری کبری و اعظم عذرا عادی نیس

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
از اون پستهایی که می گن بزرگ شه درست نیست یه خانمو نفس صدا کنن...  این تفکر جنسی نیست چیه؟

بعضی اسما  آخه تا بچه ان قشنگن ولی وقتی اون فرد بزرگ میشه واقغا بهش نمیاد ،اینو قبول ندارین ؟؟؟؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بعضی اسما  آخه تا بچه ان قشنگن ولی وقتی اون فرد بزرگ میشه واقغا بهش نمیاد ،اینو قبول ندارین ؟؟؟ ...

نه راستش قبول ندارم...  اومدن و نیامدن اسم به اون دوره ای که ادم داره زندگی میکنه بر میگرده..  الان اسم نفس زیاده.. زمانی که 40 سالشون بشه بسیار عادیه... قبلا هم اسم عسل عادی نبود الان عادیه... همینطور بقیه اسامی. 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
اسم فهیمه چجوریه به نظرتون قشنگه

نه مثلا الان اصلا قشنگ نیست.. چه برا بچه چه برای بزرگسال... البته این سلیقه منه.  ولی خب شاید 50 سال پیش اسم عادی و قشنگی بوده.

اسم فهیمه چجوریه به نظرتون قشنگه

قدیمیه یکم 

توروخدا ناراحت نشی باز بیام توجیح کنم  نظرمو خخخخخ

قدیمیه یکم  توروخدا ناراحت نشی باز بیام توجیح کنم  نظرمو خخخخخ

توجیه.  خخخخ ولی نه چرا ناراحت بشم واقعا میخوام بدونم میزان محبوبیتش چقدره آخه اسم خودمه فقط پارپیدا که گفت 50سال پیش...

برای همسایه ات نور آرزو کن بیشک حوالیت روشنتر میشود