2777
2789
من پشیمونم چرا اسم دخترم وسارا نزاشتم خیلی اسم شیکیه تکراری هم نمیشه

اره واقعا سارا اسم بین المللی و همیشگی 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرجان چه چیزا نیس واقعیته تو کوپه خیابون یک دختر بزرگ رو صدابزنن نفس خیلی ضایعس البته نظر شخصی من ...

شمارو تو کوچه خیابون با اسم کوچیک صدا میزنن؟

حس آزاد دخترانه را به مهر مادری دادن بزرگترین ایثار یک زن است💙💙
همین پژمان باغی بود میگفت میخواستیم بزاریم نفس گل بعد گفتن از نفس میاد خوب نیست بعدش گفتن گل شو بردا ...

اهان اره اره افرین 

..من مهمانشو یادم نبود😃😄

شرمندم جوانی...چقد تلخ تو را میگذرانم😞

چون استارتر نطر خواستن عرص میکنم.

این اسم واقعا توی بزرگسالی یه خانوم نمیتونه اسم قشنگی باشه.

من یاد هااا می افتم،

یه فیلم توی سینما هم بود که دختره به مامان پسره میگه اسمم نفسه ، بعد هاا میکنه که یعنی اینم ..

چقدر حس جنسی دارید به این اسم... یا من اشتباه متوجه شدم؟  

نفس یعنی زندگی... یعنی اِلمانی که زندگی بهش وصله و بدون اون زندگی امکان پذیر نیست...   

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
چقدر حس جنسی دارید به این اسم... یا من اشتباه متوجه شدم؟   نفس یعنی زندگی... یعنی اِلمانی ک ...

از کدوم پست چنین جیزی برداشت میشه ؟ نگاه جنسی؟؟؟؟!!!!!!

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اره خب مثلا مامانت یا دوستات تو خیابون یا بازار چی میزنن

خب مامان یا دوستان صدا کنن نفس چی میشه مگه

از کدوم پست چنین جیزی برداشت میشه ؟ نگاه جنسی؟؟؟؟!!!!!!

راست میگه دیگه همش میگن اگه یه غریبه بگه نفس وای چ بده

حالا استاتر چی میزاری واقعا کنجکاو شدم بدونم ولی در کل واسه اسم نظر نخواین مگه بین دو یا چند اسم شک داشته باشین چون واقعا نظرا سلیقه هامتفاوته ببینید الان چقدر نظرات فرق داشت

برای همسایه ات نور آرزو کن بیشک حوالیت روشنتر میشود