2777
2789
عنوان

بعد از 6 ماه اومدم خونه ی مامانم از گشنگی بیسکوییتای بچمو دارم میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 2479 بازدید | 87 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز تو ازدواج کردی

من مجردم تو خونه به جز شام و نهار بگم گشنمه و بخوام چیزی بخورم مامان بابام چپ چپ نگاه میکنن

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

راستش من بودم بهش میگفتم مستقیم که مامان غذا کم بود و ما هر سه تامون گشنه موندیمبرا فردا هم در حین پ ...

اینجور آدما عوض نمیشن.مثلا یکی از فامیلا ما سر برنج خسیسه.یعنی یه عالمه مرغ گوشت میپزه ولی برنج کم بر میداره

یه عمر دخترش وبقیه بهش گفتن ومیگن ،ولی آخرش همونه.

من که چیزی نمی‌گم.

حالا جالبه کم درست میکنه،همشم نمیاره سر سفره.بقیه هم باچند قاشق برنج بازی میکنن

نه همه چی نخریدم ولی دست خالی هم نیومدم بعدشم من بچشونم بعد از ۶ ماه اومدم یک هفته بمونم وضع مالیشون ...

ببین عزیزم بهرحال الان این برخوردشون تو رو ناراحت کرده احتمال بده دستشون تنگ باشه یا قراره بقیه ی بچه ها هم بیان یاقبل ازتو اومده باشن تو این اوضاع گرونی خب سخته دیگه من خونه ی بابام پنج دقیقه باخونم فاصله داره هروقت میرم یه چیزی باخودم میبرم بااینکه دستشون تنگ نیست خداروشکر ولی ماتعدادمون زیاده ودرهفته دوسه بار مهمون دارن اگر اینکارارونکنیم بهشون فشارمیادبالاخره آدما تواین سن نوع تغذیه وهزینه های دکتر وداروشون فرق می کنه ببخش حلالم کن اگه تندصحبت کردم🌹🌹🌹