2777
2789
عنوان

بعد از 6 ماه اومدم خونه ی مامانم از گشنگی بیسکوییتای بچمو دارم میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 2479 بازدید | 87 پست
دقیقا عنوان تاپیکت گشنگی بود

گشنگی ایشون بیشتر روحی هست 

میدونی حس نخواسته شدن از طرف مادر حس تحت حمایت مادر نبودن مادرداشتن وای نداشتن یه حس سردی و طردشدگی 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب درستش اینه چند روز هم بری خونه مادر شوهرت

اونحا هم رفتم دو روز موندم بازم میرم ولی مادر شوهرم مداااام ازمون پذیرایی می کنه شوهرمم مقایسه می‌کنه میگه ببین چقدر مامانم بهمون احترام میذاره

ولی من نمیخوام همش برم اونجا بمونم

گشنگی ایشون بیشتر روحی هست میدونی حس نخواسته شدن از طرف مادر حس تحت حمایت مادر نبودن مادرداشتن وای ن ...

دقیقا بعضیا میان توی تاپیک فقط چرت و پرت بگن من گشنه نیستم فقط می فهمم مامانم با این غذا درست نکردنا میخواد بگه نمیخوامت و عذاب میکشم 

نه نگو مامانم فقط خسیسه ولی خیلی بهم خوبی های دیگه کرده😭

خوب اگه جاهای دیگه خوبه،دیگه گله نکن.

بعدش اگه شوهرم هست،حتما باید شما هم دعوت بکنی.

من بابام هروقت میخواستیم خونه مادر بزرگم بریم(مادر مامانم)دست خالی نمی‌رفت.

مثلاً صبح کله پاچه می‌گرفت ،میرفتیم اونجا می‌خوردیم.

شوهر خودم یه بار دعوت می‌کنه تو بهترین رستوران،یه وعده میاد اونجا.

تازه خودمم کلی خرید میکنم.با این که احتیاجی ندارن.

هر جایی بریم همینطور هستیم.

دقیقا بعضیا میان توی تاپیک فقط چرت و پرت بگن من گشنه نیستم فقط می فهمم مامانم با این غذا درست نکردنا ...

کامل بهت حق میدم اما اخه این بندگان خدام بی تقصیرن والا همچین مادری نوبره ادم تعجب میکنه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

دقیقا بعضیا میان توی تاپیک فقط چرت و پرت بگن من گشنه نیستم فقط می فهمم مامانم با این غذا درست نکردنا ...

عزیزم من مادرت اینجوریه.همه راه حل دادن.

اول که بگو به مادرت،در خفا،بگو مادر شوهرم اینجوری پذیرایی می‌کنه.

دوم زودتر برگرد اگه هم موندی کمک خرید باش.

یا بمون وتحمل کن.

یا یواشکی پول بده مادرت که جلو شوهرت شرمنده نشی

من فقط می خواستم درد و دل کنم دوستان ولی یه چیزایی میگن بعضیا آدم بیشتر دلش می گیره من هر سه ماه می اومدم ولی این رفتارهای مادرمو دیدم اینبار ۶ ماه نیومدم ولی رفتارش بدتر شده که بهتر نشده نمی تونم قید دیدن بابا و خواهرام و خانواده ی همسرمو بزنم بخاطر رفتار مامانم 

البته شوهرم در نباشه اینجا هم یه اتاق واسه خودمون داشته باشیم هر وقت اومدیم شهرمون اونجا بمونیم ولی خب دستمون تنگه من تاپیک رو قفل می کنم ممنون از همه چه اونایی که درکم کردن و چه اونایی که حرفای الکی زدن و منو متهم کردن روزتون بخیر