2777
2789
عنوان

بعد از 6 ماه اومدم خونه ی مامانم از گشنگی بیسکوییتای بچمو دارم میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 2479 بازدید | 87 پست
نه همه چی نخریدم ولی دست خالی هم نیومدم بعدشم من بچشونم بعد از ۶ ماه اومدم یک هفته بمونم وضع مالیشون ...

خودتم مشخصه خسیسی حرف خودتو میزنی 

چهار نفر هستید دیگه مطمئنم پولدار نیست مامانت اگه هم بچه و نوه زیاد داشته باشه طبیعیه خسیسی بیشتری بخرج بده 

منم شهر دور بودم. یکبار اومدم دیدم مادرم همش اخم میکرد. کدو سرخ کرد گفت بخوریم. 

برای من بال مرغ گذاشت. برای پسرش ران مرغ 

دیگه اصلا خونش نرفتم. 

مادرم کلا پسر پرست هست. فقط پسر دوست داره.

الان هم چند سالی هست که نمیرم خونشون . 

اگر برم فقط یک ساعت می‌شینم. 

برادرم زن گرفته . .با اینکه مادرم پسر دوسته. و‌ خونه و‌ مغازه به برادرم داده . زنش اصلا محل به مادرم نمیده‌ .

مادرم زورش اومد به من جهاز بده‌ . در عوض برای برادرم و زنش کلی پول خرج کرد. 

زن برادرم محل سگ به مادرم نمیزاره. 

این هم عاقبت تبعیض  بین فرزندان .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا دو سه بار سر سفره بگو وای مامان غذا همین بود مگه برای بچه خرگوش غذا درست کردی

روم نمیشه بیشتر از کم بودن غذا از رفتار مامانم ناراحتم همش انگار لقمه های منو و بچه هامو میشمره

دیشب شوهرم از ناراحتی پاشد دست پسر بزرگمو گرفت برد خونه ی مامانش منو کوچیکه موندیم بعد مامانم گیر دا ...

شما که مادرتو میشناسی یا نیا یا نرنج یا بخر و خودت حسابی بپز

درمل حق داریا اما تواین سن هرگز نمیشه کسی رو تغییر داد

انشالله صدساله بشه اما کاش عقل داشت الان با بچه و نوه هاش میخورد وکیف میکرد کفن که جیب نداره 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

چرا حاضری عزت نفستو خرد کنه. منتظر نیاش که چمدوناتو بده دستت. خودت پاشو حاضر شو و برو. و دیگه هم نه خبری بگیر از این مادر نه زنگ و تماسشو جواب بده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

راستش من بودم بهش میگفتم مستقیم که مامان غذا کم بود و ما هر سه تامون گشنه موندیمبرا فردا هم در حین پ ...

خذا خیرت بده یکی حرف منو فهمید 

همه میگن خودت موادغذایی بخر ببر یا کمک کن یا نرو 

من دلم میخواد حداقل سالی دوبار بیام خونه ی بابام ندار هم نیستن که خودم غذامو بیارم من برای خوردن نمیام ولی رفتارش اذیتم می کنه

منم شهر دور بودم. یکبار اومدم دیدم مادرم همش اخم میکرد. کدو سرخ کرد گفت بخوریم. برای من بال مرغ گذاش ...

هوووف. ببین یاژم مثل چی دنیال همون عروس راه میافته 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!