2777
2789
عنوان

بعد از 6 ماه اومدم خونه ی مامانم از گشنگی بیسکوییتای بچمو دارم میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 2479 بازدید | 87 پست
یا دو سه بار سر سفره بگو وای مامان غذا همین بود مگه برای بچه خرگوش غذا درست کردی

دیشب شوهرم از ناراحتی پاشد دست پسر بزرگمو گرفت برد خونه ی مامانش منو کوچیکه موندیم بعد مامانم گیر داده که چرا جدا هستید از هم منم گفتم شوهرم خونه مامانش راحت تره مامانم تازه بهش برخورد که مگه من چیکار کردم که راحت نباشه منم یکم گلایه کردم ولی انگار نه انگار دوباره واسه افطار یه قابلمه کوچیک سوپ فقط داشتیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با هممون همینجوریه کلا دوست نداره بچه هاش برن خونش وقتی از هم دوریم همش میگه دلم واسه تو و بچه هات ت ...

همینو با خنده بهش بگو 

بگو به بچه ها کلی وعده و‌عید دادم که خونه مامان بزرگ همه منتظر و دل تنگمونن. ولی از بس گشنگی کشیدن که دیگه فکر نکنم دلشون بخواد بیان

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن
غذا از بیرون بگیر.اونم مهمون کن

چند بار اینکارو بکنم؟بعدشم من بعد ۶ ماه اومدم باز غذا هم از بیرون بگیرم؟مگه غذای بیرون ارزونه هر دفعه بگیرم 

مامانم میاد خونه م بخدا من با روی باز ازش پذیرایی می کنم آدم انتظار داره خب

خب برو دیگه معطل چی هستی؟یا جنس بخر بزارحالاحتما میگی کلی خرید کردم آوردم آخه اینجا مده استارتر کلی ...

نه همه چی نخریدم ولی دست خالی هم نیومدم بعدشم من بچشونم بعد از ۶ ماه اومدم یک هفته بمونم وضع مالیشونم خوبه چرا همه چیز بخرم

چند بار اینکارو بکنم؟بعدشم من بعد ۶ ماه اومدم باز غذا هم از بیرون بگیرم؟مگه غذای بیرون ارزونه هر دفع ...

خوب وقتی غذا کم درست می‌کنه ورفتارش اینجوریه،اینجوری شرمندش کن.

رفتارش درست نیست،ولی میخوای گرسنگی بکشی؟بعدم دفعه بعد که اومد خونت،همونجوری پذیرایی کن

حالا ایه ک نیومده ی هفته بمونی ک وقتی میدونی سر نخاستنت دعواس پاشو برو مگه سبکی

دعوا هم نیست دیگه😐 بدرفتاری نمی کنه ولی روی باز هم ندارن آخه مگه میشه آدم خونه ی پدرش نره؟