سلام. دوستان دکتر به خاطر کم بودن تعداد تخمک هام آمپول پرگووریس قرص لترزول و پودر اینوفولیک برام تجویز کرد. به نظرتون با این داروها امیدی هست به بچه دار شدن؟ کسی این داروها رو استفاده کرده؟
مبارک باشه عزیزم. ماهی که باردار شدی غیر از پرگووریس داروی دیگه ای هم مصرف کرده بودی؟ و اگر آره چه د ...
قربونت عزیزم . من فقط بهمن ماه 96 آمپول پرگووریس و قرص اووبوست مصرف کردم . بعد iui کردم که باردار نشدم . ماه بعدش کلا هیچ دارویی مصرف نکردم و بعد از سه سال طبیعی باردار شدم . دکترم وقتی بعد از iui بهمن پریود شدم گفت این امپولا تا شش ماه هم اثر داره که برای من هم شکر خدا همینجور شد .
مبارک باشه عزیزم. ماهی که باردار شدی غیر از پرگووریس داروی دیگه ای هم مصرف کرده بودی؟ و اگر آره چه د ...
عزیزم خیلی گشتم تا ببینم کی آمپول پرگووریس استفاده کرده آخه سایز فولیکول من با دارو و آمپول هم بالا نمیره شنیدم پرگووریس سایز رو بالا میبره . شما ک استفاده کردین حتما میدونین لطف میکنین بگین
هر چه دلم خواست نه آن می شود هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم خیلی گشتم تا ببینم کی آمپول پرگووریس استفاده کرده آخه سایز فولیکول من با دارو و آمپول هم بالا ...
دوستم برای من به ۲۰ رسید. و همون ماه هم باردار شدم. البته به دلیل نقص مادرزادی که لوله رحمم داشت و دکترم گفت فقط موقع جراحی قابل تشخیص بوده خارج رحمی شد
آره عزیزم. البته داروهای دیگه شامل پودر اینوفولیک، قرص لترزول ، دو تا پرگووریس و آمپول اچ سی جی هم استفاده کرده بودم. راستش قبلش رو نمی دونم. چون ذخیره تخمدانم پایین هست این داروها رو دکتر بهم داد.
عزیزم با پرگووریس سایز تخمت چند میشد و بدون پرگووریس چند ؟ آخه میگن ک آمپول خوبیه برا اونایی ک سایز ...
من هر ماه یه تخمک بالغ داشتم . سایز تخمکم با قبل فرقی نکرده بود اما ذخیره تخمکم پایین بود و کاندید تخمک اهدایی شده بودم اما پزشک معالجم گفت تا شش ماه درمانو ادامه بدیم بعد که شکر خدا من فقط یه ماه آمپول زدم و ماه بعد طبیعی و بدون دارو باردار شدم