2777
2789
عنوان

کسی آمپول پرگووریس استفاده کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 42833 بازدید | 98 پست
مبارک باشه عزیزم. ماهی که باردار شدی غیر از پرگووریس داروی دیگه ای هم مصرف کرده بودی؟ و اگر آره چه د ...

قربونت عزیزم . من  فقط بهمن ماه 96 آمپول پرگووریس و قرص اووبوست مصرف کردم . بعد iui کردم که باردار نشدم . ماه بعدش کلا هیچ دارویی مصرف نکردم و بعد از سه سال طبیعی باردار شدم . دکترم وقتی بعد از iui بهمن پریود شدم گفت این امپولا تا شش ماه هم اثر داره که برای من هم شکر خدا همینجور شد .

من به تمام آرزوهایم یک رسیدن بدهکارم   
قربونت عزیزم . من  فقط بهمن ماه 96 آمپول پرگووریس و قرص اووبوست مصرف کردم . بعد iui کردم که بار ...

عزیزم با پرگووریس سایز تخمت چند میشد و بدون پرگووریس چند ؟ آخه میگن ک آمپول خوبیه برا اونایی ک سایز تخمکشون زیاد بالا نمیره

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارک باشه عزیزم. ماهی که باردار شدی غیر از پرگووریس داروی دیگه ای هم مصرف کرده بودی؟ و اگر آره چه د ...

عزیزم خیلی گشتم تا ببینم کی آمپول پرگووریس استفاده کرده آخه سایز فولیکول من با دارو و آمپول هم بالا نمیره شنیدم پرگووریس سایز رو بالا میبره . شما ک استفاده کردین حتما میدونین لطف میکنین بگین

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم خیلی گشتم تا ببینم کی آمپول پرگووریس استفاده کرده آخه سایز فولیکول من با دارو و آمپول هم بالا ...

دوستم برای من به ۲۰ رسید. و همون ماه هم باردار شدم. البته به دلیل نقص مادرزادی که لوله رحمم داشت و دکترم گفت فقط موقع جراحی قابل تشخیص بوده خارج رحمی شد

دوستم برای من به ۲۰ رسید. و همون ماه هم باردار شدم. البته به دلیل نقص مادرزادی که لوله رحمم داشت و د ...

پرگووریس استفاده کردی ؟

دوستم برای من به ۲۰ رسید. و همون ماه هم باردار شدم. البته به دلیل نقص مادرزادی که لوله رحمم داشت و د ...

قبلا ک پرگووریس تزریق نمیکردی سایزت چن بودش ؟

پرگووریس استفاده کردی ؟

آره عزیزم. البته داروهای دیگه شامل پودر اینوفولیک، قرص لترزول ، دو تا پرگووریس و آمپول اچ سی جی هم استفاده کرده بودم. راستش قبلش رو نمی دونم. چون ذخیره تخمدانم پایین هست این داروها رو دکتر بهم داد. 

داروهای هورمونی مگه میشه عوارض نداشته باشن؟؟ ولی دکترم میگفت این آمپول از بقیه بهتره واسه همین گرونت ...

آمپول پرگووریس رو دونه ای چند گرفتین ؟

عزیزم با پرگووریس سایز تخمت چند میشد و بدون پرگووریس چند ؟ آخه میگن ک آمپول خوبیه برا اونایی ک سایز ...

من هر ماه یه تخمک بالغ داشتم . سایز تخمکم با قبل فرقی نکرده بود اما ذخیره تخمکم پایین بود و کاندید تخمک اهدایی شده بودم اما پزشک معالجم گفت تا شش ماه درمانو ادامه بدیم بعد که شکر خدا من فقط یه ماه آمپول زدم و ماه بعد طبیعی و بدون دارو باردار شدم

عزیزم خیلی گشتم تا ببینم کی آمپول پرگووریس استفاده کرده آخه سایز فولیکول من با دارو و آمپول هم بالا ...

کپسول اووبوست برای تخمک بالغ خیلی عالیه . من یه ماه مصرف کردم

سلام خانوما کسی هست ایا؟من امپولام یه ساعتی خارج یخچال موندن به نظرتون مشکلی براشون پیش اومده؟هنوز نتونستم برم از د کترم بپرسم.همش نگرانم  

خدایا کمک کن اینبار نتیجه بگیریم  
سلام خانوما کسی هست ایا؟من امپولام یه ساعتی خارج یخچال موندن به نظرتون مشکلی براشون پیش اومده؟هنوز ن ...

سلام نه عزیزم هیچ مشکلی پیش نمیاد تا این حد حساسیت ندارن فقط زمان خیلی طولانی نباشه 

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت...💚💐💚رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ
سلام نه عزیزم هیچ مشکلی پیش نمیاد تا این حد حساسیت ندارن فقط زمان خیلی طولانی نباشه 

یخ هم کنارشون گذاشته بودما اما انگار خوب روشون نبوده دست که زدم خنک نبود اصلا.فردا عمل تخمک کشی دارم.دعا کن برام جنین های سالم و قوی تشکیل بشه

خدایا کمک کن اینبار نتیجه بگیریم  
یخ هم کنارشون گذاشته بودما اما انگار خوب روشون نبوده دست که زدم خنک نبود اصلا.فردا عمل تخمک کشی دارم ...

ان شالله با دست پر و دل شاد برمیگردی

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت...💚💐💚رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ