2777
2789
عنوان

کسی آمپول پرگووریس استفاده کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 42842 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عیبی نداره. از روز سوم داروها رو شروع می کنم دیگه 

من تصمیم گرفتم ژل رویال رو بگیرم یکی از دوستام بعد شونزده سال دارو ودرمان از ژل رویال استفاده کرد نتیجه گرفت

برای مامان شدنم دعاکنین دوست جونام😊😊😘😘
من تصمیم گرفتم ژل رویال رو بگیرم یکی از دوستام بعد شونزده سال دارو ودرمان از ژل رویال استفاده کرد نت ...

خیلی هم عالی. باز همدیگرو در جریان بزاریم. این ژل رویال رو از داروخونه می گیرن یا عطاری ؟ 

خیلی هم عالی. باز همدیگرو در جریان بزاریم. این ژل رویال رو از داروخونه می گیرن یا عطاری ؟ 

حتما بهت خبرمیدم عزیزم.. اگه زنبوردار آشنادارین از اون بگیرین چون متقلب زیاده نمیشه به همه اعتماد کرد..تواینترنت راجع به نگهداری ومصرفشم مطلب زیاده بهتره بخونی گلم 

حتما بهت خبرمیدم عزیزم.. اگه زنبوردار آشنادارین از اون بگیرین چون متقلب زیاده نمیشه به همه اعتماد کر ...

اگه عطاری مطمئن هم میشناسین میتونین ازش بگیرین

اگه عطاری مطمئن هم میشناسین میتونین ازش بگیرین

ممنون از راهنماییت عزیزم. ببینم این ماه چه می کنم با داروها و عکس رنگی. چنانچه نشد می رم سراغ گزینه هایی مثل همین ژل رویال. راستی می تونم بپرسم بعد از آمپول پرگووریس چه هزینه های دیگه ای داشتی؟ منظورم اینکه هزینه های آمپول ها و داروهای بعدی و آی یو آی چقدر شد؟ 

ممنون از راهنماییت عزیزم. ببینم این ماه چه می کنم با داروها و عکس رنگی. چنانچه نشد می رم سراغ گزینه ...

خواهش میکنم ..انشاالله که نتیجه بگیری ..

من بعد نه تا پرگووریس دوتاستروتاید زدم دوتاهم آمپول واسه آزاد کردن تخمک که فکر کنم هاش سی جی بودهزینش دقیق یادم نیست ولی زیادگرون نبود هزینه آی یو آی هم ۳۹۰ هزار بعدشم بهم ۱۵ تاشیاف پروژسترون دادکه مبلغش ۴۵ هزار تومن بود

من بعد نه تا پرگووریس دوتاستروتاید زدم دوتاهم آمپول واسه آزاد کردن تخمک که فکر کنم هاش سی جی بودهزین ...

اها. پس هزینه اصلی همین پرگووریس ها بود که زیاد شد. بقیش خیلی زیاد نمیشه دیگه. 

سلام دوستان . من بعد از سه سال که همه جور آمپولی استفاده کرده بعد از یک دوره آمپول پرگووریس باردار شدم . ماهی که استفاده کردم iui شدم اما باردار نشدم اما ماه بعدش طبیعی باردار شدم

من به تمام آرزوهایم یک رسیدن بدهکارم   
سلام دوستان . من بعد از سه سال که همه جور آمپولی استفاده کرده بعد از یک دوره آمپول پرگووریس باردار ش ...

مبارک باشه عزیزم. ماهی که باردار شدی غیر از پرگووریس داروی دیگه ای هم مصرف کرده بودی؟ و اگر آره چه دارو یا دا‌روهایی. راستش منم با پرگووریس باردار شدم.‌دقیقا همون ماه. دو قلو هم شد اما متاسفانه خارج رحمی شد و با جراحی درشون آوردن. لوله راستم رو هم از دست دادم. دکتر گفت لوله ت به صورت مادرزاری طوری بوده که هر زمان از این لوله باردار میشدی همین اتفاق برات میفتاده