سلام. دوستان دکتر به خاطر کم بودن تعداد تخمک هام آمپول پرگووریس قرص لترزول و پودر اینوفولیک برام تجویز کرد. به نظرتون با این داروها امیدی هست به بچه دار شدن؟ کسی این داروها رو استفاده کرده؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ارمغان میرید؟ منم اواخر اسفند ارمغان تخمک کشی کردم و ۳ روز بعد هم دوتا جنین انتقال دادم که نگرفت
دکتر بهم گفت برای انتقال شرایطشو داری حتی امپولاشم 3 روز زدم اما روز انتقال گفت فریز کنی بهتره من دکتر نصیری میرم دکتر شما کی هست؟ چندتا بسته داری؟من خیلی استرس دارم فقط یک بسته 3 تایی دارم
سلام امپول پرگووریس رو ازکجا تهیه کردید من خیلی وقته پیدانمیکنم لطفا ادرس یاتلفن میدید?
سلام ، هم میتونید از شماره ۱۹۰ موجودی این آمپول و داروخانه های موجود در شهرتون رو بگیرید، و هم اینکه نرم افزار TTAC رو نصب کنید دقیقا توش مشخص میکنه از کدوم داروخانه ها میتونید این آمپول رو تهیه کنید