2777
2789
عنوان

مامانم مادرشوهربازی درمیاره؟؟؟؟

492 بازدید | 39 پست

خانوما سلام

من ی برادر دارم ک کلی مشکل داشت اعتیاد و این چیزا

حالا خداروشکر مشکلش حل شد نزدیک یک ساله حالش خوب شده از مهر ماهم با پولی ک قرض دادیم بهش منو همسرم یه ماشین قسطی گرفته با اسنپ و این چیزا داره کار میکنه

مادر و پدرم جدا شدن

حالا مادرم دید ک حالش خوبه و اوکیه گفت ازدواج کن

یه دخترو دیدیم و پسندیدیم و شرایط برادرمو کامل میدونستن و قبول کردن و جمعه دوروز پیش عقد کردن دیشب از شهرستان برگشتیم

دخترخوبیه مناسبه با شرایط برادرم کنار میاد

امروز مادرم زنگ زده بود به من و ناراحت ک برادرم میخواد واسه دختره ک حالا زن عقدیشه گوشی یه تومنی بگیره

با خریدنش کاری نداریم ولی مشکل اینه برادر من خودش دوماهه گوشی گرفته با اقساط 10ماهه

قسط ماشینش هست

منو همسرمم 7.8ماه دیگه پولمون 1سالش تموم میشه ک ب برادرم دادیم باید پس بده 

واسه خانومش هنوز حلقه نگرفته سرویس هم همینطور

خرج و مخارج عروسی هم ب کنار ک باید جمع کنه

مادرم میگه چرا گوشی یه تومنی واسش گوشی400.500تومنی بگیره

حالا من نمیدونم واقعا تقصیر کدومه

اگه مادرم چطور قانعش کنم

لطفا راجع ب مامانم قضاوت نکنید مادرشوهربازی نیست فقط میگه کلی قسط و قرض داره 

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهر بازی که نیست اما شاید زنداداشت خودش گفته از فلان گوشی خوشم میاد

انقدر جفتشون سر ب زیرن ک تا قبل عقد اصلا حرف نزدن بعدار عقد فقط یک ساعت رفتن تو اتاق حرف زدن.حتی چون مسیر دور بود خریدای بله برونو ما خودمون انجام دادیم ک خداییش چیزی ک واسه خودمون دوست داشتیمو واسش گرفتیم ک همه پسندیدن از طرفی داداشم تا روز بعد از عقد شماره زنشو نداشت دیشب من بهش گفتم گوشی خانومت ساده ست تل گرام نداره به فکر افتاده گوشی بخره واسش

مادرتون درست ميگه ولي حالا چه فكري و چي بين زن و شوهر گذشته الله علم ما نميدونيم 

میگم ک اصلا بینشون حرفی رد و بدل نشده ک بگن.حتی داداشم تا دیشب نمیدونست گوشی خانومش چیه یعنی دوروز بعد از عقد اونم من بهش گفتم

بالاخره اولویت باچیزای دیگس بعدم اونم شاید چاره ای نداشته درخواست کرده و برادرتم نتونسته نه بگه

اون دختری ک من دیدم انقدر قانعه ک هیچی نمیخواد