2777
2789
عنوان

مامانم مادرشوهربازی درمیاره؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 39 پست
داداشت بچه نیست که بهش بکن نکن بکنید  .هیچکدومتون   اصلا اظهار نظر نکنید  شما پول داد ...

ما اصلا هیچی نگفتیم حتی اسمی از پول نمیاریم چون میبینیم ک از گذشته ش پشیمونه شب و روز داره کار میکنه ولی مادرم ناراحته گفتیم مثلا با 700تومن هم میشه بهترین گوشی رو خرید

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم دختراي كه اين همه مشكلات داداشتون رو قبول كرده بايد واسش بهترين كنين...

بخدا تا الان هرچی ک گرفتیم همون چیزی بوده ک اگه واسه خودم بود میخریدم یعنی بهتریناش چون داداشم یدونه س.از این ب بعدم همینطوره

ما اصلا هیچی نگفتیم حتی اسمی از پول نمیاریم چون میبینیم ک از گذشته ش پشیمونه شب و روز داره کار میکنه ...

حالا ٣٠٠ تومن به هيچ جا بر نميخوره...در جواب سؤال تاپيكتون بله مادرتون دارن مادر شوهر بازي در ميارن و يه كم حسادت بارزه

خب بدون هيچ شناخت و وفت و امدي چرا عقد كردن به اين زودي؟ 

میگم ک مسیر دور بود بعدشم اونا چون روستا هستن دخترو نامزد نمیذارن سریع عقد میکنن برادراشم داداشمو میشناختن خاله خودم عروس اون خونواده ست

اون دختری ک من دیدم انقدر قانعه ک هیچی نمیخواد

قانع بودن اون دختر نباید باعث بشه خدای نکرده شما دست کم بگیرینش. چون بفهمه روشش عوض میشه.

بعدم میاد میگه زنی که خرج نداره ارج نداره

میگم ک مسیر دور بود بعدشم اونا چون روستا هستن دخترو نامزد نمیذارن سریع عقد میکنن برادراشم داداشمو می ...

اها ولي خب منظورم شناخت دو طرف از هم بود داداشاش كه ربط به خودش ندارن ولي اگه تو روستان  وضع فرق داره حتما

خب ببخشيد پس لطفا شما و مادرتون از اين قتاعتش سو استفاده نكنين 

اشتباه برداشت نکن گلم سوءاستفاده نکردیم من کاری ندارم میگم اگه مادرم اشتباه میکنه چجوری قانعش کنم.اون دختر هم سن منه همونجوری ک واسه خودم خواستم واسه اونم خرید کردم الانم گوشی من ک کارمندم و کلی برو و بیا 700تومن نهایتش نگفتم نخره گفتم شاید بتونه با قیمت پایین تر گوشی خوب واسش بگیره این سوءاستفاده ست از نظر شما

شما الان اگه از رو خیرخواهی هم بگید نخر مطمئن باش فردا همین یه عقده میشه واسه عروستون

عروسمون مطمعنم اصلا خبر نداره

متوجه هستم عزیزم. من طریق ارتباط بالغ با بالغ رو گفتم. و اینکه مامانت هر فکری که میخواد داشته باشه  مربوط به قضاوت اشتباهه خودشه .و نباید به داداشت  بگه  این گوشی قیمتش خوبه یا بده. چون  داداشته که تصمیم میگیره چکار کنه چطوری زندکی کنه چقدر تلاش کنه  و چطوری زندگیشو مدیر بشه.  بمامانت بگو  کوچکترین اظهار نظر تون  کلی ضربه  بد  دوباره به داداشت  میزنید و نااگاهانه.‌کاری به کارش نداشته باشید فقط مهربونی کنید بهش و بهشون.  نظرتونو هم خواست بگید اختیار با خود شماست.  

اشتباه برداشت نکن گلم سوءاستفاده نکردیم من کاری ندارم میگم اگه مادرم اشتباه میکنه چجوری قانعش کنم.او ...

عزيزم خوب دليل نميشه كه اگه گوشي شما ٧٠٠ تؤمنه مال اون بايد كمتر باشه...به مادرتون هم بگو مامان ولسون كن بزار خودشون خوش باشن ما بايد خدا رو شكر كنيم كه داداش از اون وضعين در اومده و سر و سامون گرفته و زن خوب نصيبش شده...خوب بود پول ميداد بالآي رفيق و مواد و...؟

منم خيلي قانع و البته چشم و دل سير بودم و نشون دادم اول نامزدي ولي نتيجش سو استفاده شد و اين كه هيچ ...

ما اصلا دنبال سوءاستفاده نیستیم من خودمم 4ماهه عقد کردم همه وسایلمو جوری خریدم ک واسه عروسی هم استفاده کنم ک ب همسرم فشار نیاد.ما داداشم یدونه ست عروسمونم یدونه ست همه جوره تو مراسمش واسش کم نذاشتیم