2777
2789
رو مخ ترین آدم ایران کاظمهههه😭😭واقعا خیلی استرس میگیرممم

اون موقع یه پسر لاغر سیاه زشت بود که اصلا تو دانشگاه تحویلش نمیگرفتن ، با سرمایه ای که داشت این دم و دستگاه رو جور کرد جزء اولین ها بود تو ایران بخاطر همین‌حسابس ترکوند اون موقع خیلییییییییی گرون بود آزموناش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگووو لاکردار😭😭😭

😅😂😂بدو برو ازمونتو بده

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂

خداروشکر کن حداقل هزینه قلمچی رفتنو داری😂 از فرصتات بیشترین استفاده کن یدیقشو از دست نده

بورسیه م😂😂ولی هزینشو داشتیم خدایی 

اشناهامون قلم چی کار می‌کنه هرساله سهمیه داره چند نفرو خودش بدون مدرک و اینا بورسیه کنه 

کساییم که واقعا شرایط بورسیه داشته باشن مدارکو ببرن خیلی راحت بورسیه میشن

وای دیدی حسودیم شد خخخ

شمام کنکوری😂

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

شهر تا شهر فرق می‌کنه ولی شهر ما هفت و نیم میلیون

یا خدا 

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

منم همینطور خیلی شل گرفتم امسال خیلی زرنگ بودم پارسال🤦🤦🤦🤦

من پشت کنکوریم😂 جمع بندی خوبی داشته باش 

من هنوز آزمون جمع بندی ندادم چون میخوام تا چند روز دیگه فقط مرور کنم بعد ازمونارو پشت سر هم بدم

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

اون موقع یه پسر لاغر سیاه زشت بود که اصلا تو دانشگاه تحویلش نمیگرفتن ، با سرمایه ای که داشت این دم و ...

ارع چون جز اولین ها بود ترکوند🤦🤦حالاشو برو ببین شده بزرگترین مافیای کنکور🤦البته آموزش و پرورش هم خیلی تحویلش میگیره 

من پشت کنکوریم😂 جمع بندی خوبی داشته باش من هنوز آزمون جمع بندی ندادم چون میخوام تا چند روز دیگه فقط ...

اها آره می‌خوام خیلی جدی شروع کنم دیگه بسه هرچی سسخل بازی در آوردم😂🤦💔موفق باشییی عزیزممم❤️