2777
2789
عنوان

مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 35 پست
به نظرت شوهرمو بیدار کنم بگم جمع کنیم بیاییم؟؟؟؟اصلا نمیدونم چیکار کنم

نه بزار صبح ..الان فکرت مشغوله باز ناراحتی پیش میاد

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب چرا با اونا مسافرت رفتید بهونه می‌آوردید کلا نمی رفتید شما که اخلاقشان رو می دونید الانم مجبور ب ...

والا زور اجبار دعوا و فشار که پسرمون ما رو سفر نمیبره

هی نفسی میاد و میگاد🙃

نمیدونم مغزم کار نمیکنه میگم شوهرمو صدا کنم بگم پاشو جمع کنیم بریم؟؟؟؟

نه اشتباهه  ..باز نازاحتی پیش میاد

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

والا نمیدونم دستور از پدرشوهرم صادر نشده😭😭😭😭😭😭

حق با توعه اما خودتو اذیت نکن عزیزم 

سفر با خانواده 

این سختیا و ناهماهنگیارو داره ،

مدارا کنید تا برگردین ان شالله 

اگه شوهرتون باهاتون هم نظر و همراه باشه کارتون راحتتره 

صبور باش خانم عزیز به چشم یک تجربه بهش نگاه کن و دیگه به هییییچ عنوان بااین افراد همسفر نشو . صبح به شوهرت بگو حتی اگر پدر شوهر و مادر شوهرت می خوان بمونند شما را برگردونه تهران . در ضمن لازم نیست همش بشوری و بپزی یکم بی خیال باش . در ضمن به مادر شوهرت بگو اولویت من پسرم هست و به خاطر هیچ کس کتکش نمی زنم . با صبوری و آرامش جواب بده 

حق با توعه اما خودتو اذیت نکن عزیزم سفر با خانواده این سختیا و ناهماهنگیارو داره ،مدارا کنید تا برگر ...

بابا من شب قبل گفتم عزیزم من دارم در خونه کل شهرستانو میزنم شام ناهر خونشونم حموم نرفتم ایناهم سفره میندازن ما میخوریم خودشون روزه ان بیا مسافر خونه بگیرم خود مامان بابات برن هر کار میکنن بکنن 

شوهرم باهام اوکی بود پدرشوهرم داد بیداد کرد نه ما آبرو داریم 

منم گفتم الان خوب شد از خونه برگشتیم والا نمیرفتیم حداقل میگفتن عروسشون تهرانیه فیس و افاده داره بهتر بود

الانم شوهرم میگه والا حق با تو بود خودمون میرفتیم یه جا دیگه به من چه با خانواده ام😐😐😐😐😐

هی نفسی میاد و میگاد🙃

صبور باش خانم عزیز به چشم یک تجربه بهش نگاه کن و دیگه به هییییچ عنوان بااین افراد همسفر نشو . صبح به ...

والا منم میخوام بیخیال بشم ولی متاسفانه پدرشوعرم صدام میکنه چای بیار 

شام چی میذاری ظرفای ناهار رو شستی 

پریشب شلوارشو داد دستم بشورم 

گفتم بابا لباسای بچمو نشستم شلوار شمارو کجا بشورم آخه

هی نفسی میاد و میگاد🙃

با شوهرت هماهنگ کن به یک بهونه ای برگردید . دیگه هم باهاشون مسافرت نیا

👍👍👍

بخدا این همه من با شوهرم رفتم ساوه ،قم،شیراز،گیلان،مشهد یدونه مشکل نداشتم 

حموم نظافت غذا همه چی اوکی بود

بخدا غلط کنم دیگه ثواب کنم بابا مامانشو بگردونم 

خدا شاهدِیدونه از مراسما و طبیعتش نفهمیدم چی شد 

همش تیکه حرص و جوش غذا شستن جمع کردن