2777
2789
عنوان

مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 35 پست
👍👍👍بخدا این همه من با شوهرم رفتم ساوه ،قم،شیراز،گیلان،مشهد یدونه مشکل نداشتم حموم نظافت غذا همه چ ...

دیگه وضعیتی هست که پیش اومده آدم باید بعضی چیزها را تجربه کنه حداقل دیگه بعدها عذاب وجدان نداری که پدر و مادر شوهرت را هیچ وقت مسافرت نبردی . یکم باهاشون سرسنگین باش و تحویلشون نگیر و اگر غر زدند بگو من خونه غریبه ها خیلی سختم هست .  انشاالله باز با شوهرت میرید مسافرت و بهتون خوش میگذره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم خیلی آروم تر شدم

برات بهترین ها را آرزو می کنم . فقط هر کاری می کنی یا حرفی می زنی با آرامش و بدون دعوا انجام بده چون اگر عصبی بشی یا پرخاشگری کنی حتی اگر حق با تو باشه مقصر شناخته میشی .

برات بهترین ها را آرزو می کنم . فقط هر کاری می کنی یا حرفی می زنی با آرامش و بدون دعوا انجام بده چون ...

بله چشم حتما

ممنونم ازت 🙏🏻🌹

دعا کن به سلامت برسیم تهران 

واقفا از کرمانشاه تا تهران باید سکوت کنم و شوهرمو آروم کنم

هی نفسی میاد و میگاد🙃

سلام ، اسی جان تنها رفتی شمال، کجا موندی؟ برای خودم میخوام بدونم، ممنون

سلام من تنها یکی دو بار رفتم ولی همسرم از سایت جایگا بود یا نمیدونم چی بود برام خونه رزرو کرد

هی نفسی میاد و میگاد🙃