سلام ببخشید برای خونه تکونی فرصت نکرده بودم دیوار دستشویی رو بشورم امروز فرصت کردم موقع شستن متوجه شدم شاید ۳۰ جای دیوار دسشویی جاهای مختلف حتی پشت آینه لکه های مدفوع مالیده شده چون طرح داره کاشی توالتم و رنگش طوسی تیره هستش اصلا معلوم نبود یک سالی هست همه زندگیم ریخته بهم میخواستم بپرسم این جوری طلسم هستش؟
غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
احساس میکنم سال هاست اصن یه اب هم نزدید به توالت چه برسه بشوریدهمینجور رفتید دسشویی کردید پاشدید اوم ...
عزیزم کلا دوساله خونه نوساز اومدیم و اینکه شرایط زندگیم رو بگم عاجزم اینجا بهتر نیست بجای زخم زبون زدن از چیزی که اطلاعی ندارید اگه درباره این مطلب چیزی نمیدونید کلا چیزی نگید؟
نه منظورم زیاد بود نشمردم انقدر روانم ریخته بود بهم فقط هی سیم میکشیدم آب میکشیدم آخه پشت آیینه؟
راستش عجیب بود
غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
ای وای. نمیدونم. به کسی شک نداشتی این مدت؟؟ مهمون زیاد اونده یا ادمای محدودی اومدن؟
شک که گناهه ولی خداییش یک ساله خیلی زندگیم بد ریخته بهم که هرکس بهم نزدیکه میگه نرمال نیست از اونجایی که خودم دنبال دعا و این چیزا نیستم فقط سپردم بخدا مهمون هم خونه نویی زیاد اومد تعریف نباشه خونه هم خیلی شیک درست کردیم خانم خوردم زمین بد خوردم زمین دنبال علت میگردم که امروز اینو دیدم