2777
2789
عنوان

لطفاً بگید آیا مدفوع طلسمه

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 36 پست
عزیزم کلا دوساله خونه نوساز اومدیم و اینکه شرایط زندگیم رو بگم عاجزم اینجا بهتر نیست بجای زخم زبون ز ...

انشاالله مشکلت حل بشه عزیزم♥️ببخشید

امیدوارم کار کسی نبوده باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شک که گناهه ولی خداییش یک ساله خیلی زندگیم بد ریخته بهم که هرکس بهم نزدیکه میگه نرمال نیست از اونجای ...

اره شک به کسی نبر. 

احه من خودمم دوساله اومدم خونم بعد تو این مدت که مهمون اومده اصولا دستشویی نرفتن جز یه بار . خب طبیعتا اینطوری میشه تشخیص داد . ولی وقتی تعداد زیاد اومده باشن نمیشه به کسی شک برد.

من تاحالا طلسم مدفوع نشنیدم اما اینو میدونم تین روزا به شدت بازار طلسم داغ شده. به منم گفتن طلسم و موکل دارم اپا دنبالشو نگرفتم به نظرم ادمی که قابل اعتماد باشه وجود نداره یه گره شاید باز کنن صد تا گره میندازن

من فقط از روشهای دیگه استفاده کردم مثلا ۴ گوشه های خونه رو سرکه پاشیدمو و دائم اسفند و کندر دکد کردمو حرز امام جواد بستم به بازوم

هر روزم ۴ قل میخونم به هر حال قدرت خدا از قدرت رمالها بالا تره

الهی به امید خودت...  
اره شک به کسی نبر. احه من خودمم دوساله اومدم خونم بعد تو این مدت که مهمون اومده اصولا دستشویی نرفتن ...

الهی بگردم چقدر درکت میکنم منم حرز امام جواد بستم ... من منزلم کرج هست مهمونام از تهران میومدن معمولا شبا میموندن .کلا مهمون یه وعده ای نداشتم . 

الهی هر کس بد برای زندگیه کسی میزنه خدا به دردی گرفتارش کنه که به هیچ کس غیر بدبختیه خودش نتونه فکر کنه🥹

الهی بگردم چقدر درکت میکنم منم حرز امام جواد بستم ... من منزلم کرج هست مهمونام از تهران میومدن معمول ...

خدا نکنه عزیزم. الهی آمین . قطعا شک نکن یه روز  تقاصشو میدن  ولی خب صبر خدا زیاده معلوم نیست کی .

الهی به امید خودت...  
اتفاقا همین فکرو کردم .. خیلی خجالت میکشم بگم چجور زده بودن ولی شما درست میگید

اره مدفوع و چیز های چرب تو خونه ممکنه وجود چیزی باشه 

شفای 🥴 اونایی که اینکه اینجا  رو اونقد جدی گرفتن که فکر میکنن افسر سی آی اِی هستن😑🥴