2777
2789
عنوان

لطفاً بگید آیا مدفوع طلسمه

478 بازدید | 36 پست

سلام ببخشید برای خونه تکونی فرصت نکرده بودم دیوار دستشویی رو بشورم امروز فرصت کردم موقع شستن متوجه شدم شاید ۳۰ جای دیوار دسشویی جاهای مختلف حتی پشت آینه لکه های مدفوع مالیده شده چون طرح داره کاشی توالتم و رنگش طوسی تیره هستش اصلا معلوم نبود یک سالی هست همه زندگیم ریخته بهم میخواستم بپرسم این جوری طلسم هستش؟

خیر نشونه اینه که باید زود به زود توالت رو فرچه بکشین و بشورین 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوسک هم رو دیوار لکه های قهوه ای میذاره ها.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
دیوار بود بالا ... اتفاقا یک روز درمیون دسشویی رو میشورم چون بچه کوچک دارم وایتکس میزنم ولی دیوارو ن ...

به قول دوستان اون مگسای توالت هم درو دیوار رو کثیف میکنن 

یا شاید بچه ای مهمونتون بوده نتونسته وضعیت رو مدیریت کنه و این فاجعه به بار اومده 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اره دقیقا ما هم یه مدت سوسک داشتیم لکه های گرد قهوه ای به دیوار ها میذاشتن

خونمون نوسازه دوساله اومدم اینجا تا حالا سوسک نداشتم معذرت میخوام بی ادبی ...قشنگ معلومه با دست زدن

احساس میکنم سال هاست اصن یه اب هم نزدید به توالت چه برسه بشورید

همینجور رفتید دسشویی کردید پاشدید اومدید...

یعنی چی

بیشتر از۱۰دیقه طول میکشه؟

اصلا نامرتب بودن خودش انرژی منفیه

پاکیزگی خودش برکت و خوشی میاره خونه

و مطمئنا به همه هم بدبین و مشکوک شدید که فلانی فلان کارو باهام کرده...