2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین

142 بازدید | 20 پست

با سلام 

بنده یه بدبخت بیچاره ایی هستم که گیر یه عده کم عقل افتادم.

امروز صبح خیلی دلم میخواست برم خونه مامانم اینا به مادر شوهرم گفتم به سجاد بگو بزاره برم اونجا،اسم شوهرم سجاده.

در اومد با صدای بلند با جرو دعوا گفت مگه دیروز اونجا نبودی؟قرار نشد هرروز بری اونجا ،سری قبل من بهش گفتم گذاشتت بری ،ایندفه هم من بگم واقعا میاد دعوا میکنه ،مگه دنبال شر هستی تو؟

بخوای همینجوری کنی تورو میفرسته خونه بابات طلاقتم میده .

صبح قبل که به مادر کثافتش بگم به خودش گفتم گفت نه،بعد گفتم برم به مادرش بگم بلکم به حرف مادرش گوش بده.

نمیدونستم که قراره حرفای سنگینی بهم بزنه.

هیچی نگفتم ، دلم سنگین شد شروع کردم گریه کردن  توی دل خودم به مادر شوهرم میگفتم حلالت نمیکنم.

شوهرم دید دارم گریه میکنم گفت گریه نکن که میگیرم میزنمت اونم از چیزی عصبی بود دیگه،بهش گفتم این گریه برای تو نیست بخاطر چیز دیگه اییه.

چقد از اینا حساب میبری ماشالا. خودت باید حقتو بگیری ازشون

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای مشکلت راه حلی ندارم ولی به نظرم لازمه اینو بدونی که تو همسرشی نه اسیر دستش نه با عرض معذرت خیلی خیلی عذرخواهم برده نیستی که بابت یه همچین چیز ساده‌ای از چند نفر اجازه بگیری چند نفر پادر میونی کنن آخرش هم بگه کتک میزنم

اصلا به هیچ وجه حق نداره دست رو شما بلند کنه

شما به عنوان یه انسان حق این رو دارید بتونید برید خونه مادرتون با کتک تهدید نشید 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
چقد از اینا حساب میبری ماشالا. خودت باید حقتو بگیری ازشون

کی طرف منه که بخوام حقمو بگیرم آخه؟

فقط پدر مادرم طرف من هستن که اونا دورن.

من یه آدم بی زبون خجالتی هستم.

مادرش از بس سرم غر غر کرده که نا خواسته داره روم توی روش باز میشه.

شما خودت بزار جای من یکی پیشت باشه انگار طلبت داره مرتب باهات بحث کنه چه میکنی؟

برای مشکلت راه حلی ندارم ولی به نظرم لازمه اینو بدونی که تو همسرشی نه اسیر دستش نه با عرض معذرت خیلی ...

چند بار دست روی من بلند کرده که هیچوقت یادم نمیره ،باید اون دنیا بهم جواب پس بده.

چند بار دست روی من بلند کرده که هیچوقت یادم نمیره ،باید اون دنیا بهم جواب پس بده.

میخوای همینجوری زندگی کنی تا اون دنیا؟

توی این دنیا هم حق زندگی داری

من تو شرایط تو نیستم نمیتونم بهت بگم برو جدا شو یا هرچی

ولی نذار اینجوری باهات رفتار کنن مگه چندبار زندگی میکنی 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بخدا باورم نمیشه همچین انسانهایی پیدا میشنبه مادرشوهرتون میگفتین دوست داره کسی با دخترش این رفتار رو ...

دخترش خیر سرش آدم ساده و بدبختیه ادم پاکیه هر چی خوبی برای دخترشه به نظر خودش دخترش بهانه دست شوهرش نمیده که یه همچین رفتاری باهاش بکنن.

من ببخشید معذرت میخوام

یه سگه حروم زاده زبون دراز به تموم معنا هستم.

از اون اینجوری هستیم ما.

میخوای همینجوری زندگی کنی تا اون دنیا؟توی این دنیا هم حق زندگی داریمن تو شرایط تو نیستم نمیتونم بهت ...

کسی طرف من نیست که بخوام راحت توی روشون وایسم.

ولش کن آخرش منم خوشی میبینم دیگه قرار نیس همش بدبخت بیچارگی باشع