2777
2789

با چه شوینده ای ؟

مایع لباسشوی اکتیو در سبز دارم خیلی اشغاله اون از بوی بدش که ریه رو اذیت میکنه اینم تز کیفیت اش 

انگار یه لایه شبیه روغن به لباس اضافه میکنه

خیلی بدم میاد

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مایع پرسیل..

من سردردم میشه 💔

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بستگی مشکی وتیره باشه مشکین تاژ اگه رنگی باشه مایع لباسشویی اکتیو  

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

پرسیل کاملا تمیز میکنه؟ اون لایه چربی مانند رو هم میذاره؟فک کنم بخاطر نرم کردن لباس اون حس چربی رو ب ...

من حس چربی ندارم

پاک کنندگیش بنظرم اوکیه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

من سردردم میشه 💔

آره عزیزم ممکنه سینوس ها به بعضی بوها واکنش نشون بدن♥️

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

خوب شد گفتی خیلی به بو حساسم یه چیزی میخوام بوش فوق العاده کم و ملایم باشه

دورتو..... بنظرم به نسبت بقیه بوش کمتر بود

بازم تو فروشگاه ، درش و باز کن و بو کن

اگر بهشت نصیبم شد ، منتظرت میمانم ♥️ 

آره عزیزم ممکنه سینوس ها به بعضی بوها واکنش نشون بدن♥️

اره متاسفانه💓👭

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^