2777
2789
عنوان

چرا دخترم خوب نمیشه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 30 پست
چی هست منظورتون همون تست شنوایی

نه بعضی بچه ها آب پشت پرده گوش جمع میشه و هی باعث عفونت میشه دکتر باید برای اون دارو بده یا در موارد حاد جراحی مختصر داره 

نوار گوش باید بگیرن خیلی کوتاهه

خب حتما خوب میشه دوباره عفونت میاد نمیشه که عفونت اصلا پایین نیاد دکتر فوق تخصص آلرژی اطفال هم نشون ...

اولا تب میکرد ولی الان نه فوق تخصص الرژی هم بردم انگار طلسم شده درمانش😭😭

روزی توخواهی امد اللهم عجل لولیک الفرج 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عنبر نسارااصلاگ پیدا کنی عااالیه بگو کسی ک باغ داره بیاره الان فصل بهاره فصلشم هس برعکس

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

حموم ک میبریش گوشاشو بااین چیزا ک تواستخر میزارن چیه توگوش  اونو بزار بعد ببرش توحموم ک اب نره توگوشش 

قدیم مهر نماز  رو گرم میکردنمیزاشتن روگوش  میگفتن رطوبت رومیگیره اینم امتحان کن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

گوش این مدلیه انگار دوره داره طول می‌کشهنوار گوش ندادید؟

نوارگوش نه دکترا چیزی نگفتن حتی عفونت گوشش ماستویید شد بستری کردم ۱۰روز بهترشدالان دوباره ازنو شروع شده

نوارگوش نه دکترا چیزی نگفتن حتی عفونت گوشش ماستویید شد بستری کردم ۱۰روز بهترشدالان دوباره ازنو شروع ...

حالا انگار نی نی شما شدید هست مسأله اش ولی خب بزرگتر که بشه رفع میشه دکترش رو عوض کنید 

برای بزرگسالان نه بچه پنج ماهه

به بچه ۵ماهه باچه جرأتی آنتی بیوتیک میدن والاقدیمیا اینکارارومیکردن بچه هاشونم مثله شیر سالم و پلنگ بودن بچه های الان با نظام پزشکیه سهمیه ای و دکترای هیچی نابلد پوستواستخونن ازاستایله بچه های دهه هشتادو نودی مشخصه چه مادرای موفقی داشتن همشون لاغروقدکوتاه هرچیم میگزره نسله ناسالم تروضعیف ترتحویل میدن بهداشت ودکترای داغون منکه با صحبتای مادرم بچموبزرگ کردم ماشاالله دوازده ساله دخترم قد۱۶۰داره هرکی گوله بهداشتودکتراروخورد بچش موند تمامه حرفای الانه بهداشت وپزشکی واسه بچه ها گمونم کاره یهودیاس فقط نسله ایرانیو نابود و ضعیف کنن هرکی خودش میدونه مسعوله آینده بچشه 

یه دکتر خوب ببرش به نظرم

همه متخصص های شهرخودم بردم چه اطفال چ گوش وچ الرژی حتی تهرانم به یه متخصص گوش ویه فوق تخصص الرژی بردم نمیدونم چکارکنم