2777
2789
عنوان

چرا دخترم خوب نمیشه😭😭😭

254 بازدید | 30 پست

گوشاعفونت کرده ۵ماهه به انتی بیوتیک هم جواب نمیده بستریش کردم دو ماه نیست مرخص شده دوباره عفونت کرده چکارکنم توروخدا کسی اگه تجربه داره کمکم کنه دارم دیونه میشم😭😭😭

روزی توخواهی امد اللهم عجل لولیک الفرج 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم وقتی ۲/۵ تا ۴ سال بود مدام گوشش عفونت میکرد ولی خب هر بار با آنتی بیوتیک خوراکی خوب میشد و وقتی بزرگ تر شد دیگه خوب شد یه جور آلرژیه دکتر آلرژی اطفال ببرش 

وحتما حتما آنتی بیوتیکی رو کامل بهش بده 

کوچیک بودن سر بچه ها باعث میشه که مجرای گوششون کوچیک باشه و با یه حساسیت ساده عفونت کنه 

من دخترم وقتی ۲/۵ تا ۴ سال بود مدام گوشش عفونت میکرد ولی خب هر بار با آنتی بیوتیک خوراکی خوب میشد و ...

یه تست شنوایی هم برای اندازه گیری آب پشت پرده گوش دادیم احتمالا ‌شما هم این تست رو باید بدید

من دخترم وقتی ۲/۵ تا ۴ سال بود مدام گوشش عفونت میکرد ولی خب هر بار با آنتی بیوتیک خوراکی خوب میشد و ...

همه جا بردم متخصص گوش متخصص اطفال هیچ داروی جواب نمیده براش 

یه تست شنوایی هم برای اندازه گیری آب پشت پرده گوش دادیم احتمالا ‌شما هم این تست رو باید بدید

چی هست منظورتون همون تست شنوایی

ای بابا

گوجه فرنگی زیاد بده ب دخترت بخوره 

ماست ونعنا همینطور 

بدنش ضعیفه 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

همه جا بردم متخصص گوش متخصص اطفال هیچ داروی جواب نمیده براش

خب حتما خوب میشه دوباره عفونت میاد نمیشه که عفونت اصلا پایین نیاد 

دکتر فوق تخصص آلرژی اطفال هم نشون بده 

حتی اگر مدام هم آنتی بیوتیک بخوره باید این دوره رو رد کنه 

تب میکنه؟

این کار خوب نیست بدترش میکنه

نه عالیه من واسه خودم جواب داد خداروشکر ۳ساله دردگوشم رفت سینوزیت دارم نه دیگه گوش دردم نه اخلاطه گلو و بینی رفت که بیاد واسه عفونته زنانم ده ساله رفت که بیاد تا زخمه بسترومیگن جوابه بهترین و بی هزینه ترین درمان ازصدتاداروشیمیایی که فقط کبدونابودمیکنه عالیتروبدونه یدرصدضرر

نمیدونم چکارکنم درمانده شدم دیگه

بدنش ضعیفه عزیزم برای همون عفونت خوب نمیشه توبدنش

یسره سدپ پر جعفری وهویج وگوجه براش درست کن بخوره ابگوشت ماهیچه بانخود 

ماست محلی ونعنا خشک 

ابلیموعسل یسرهعه بخوره مایعات 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بدنش ضعیفه عزیزم برای همون عفونت خوب نمیشه توبدنش یسره سدپ پر جعفری وهویج وگوجه براش درست کن بخوره ا ...

اب میوههه زیاااد